Ο ΚΥΡΙΟΣ ΛΑΘΟΣ

Ο πιο γοητευτικός Κύριος Λάθος.
pic

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΕΙΡΑΣ

Original Title: Ο ΚΥΡΙΟΣ ΛΑΘΟΣ

Ο Οζγκιούρ (που σημαίνει «ελεύθερος») προέρχεται από μια ευκατάστατη οικογένεια, διαθέτει το δικό του εστιατόριο-μπαρ, ενώ ετοιμάζει ένα ακόμα. Με αυτά τα προσόντα, συν την ομορφιά του και το καλογυμνασμένο του κορμί, ελκύει πολλές γυναίκες, όμως, καμία δεν έχει αγγίξει την καρδιά του. Κι αφού περνά ωραία... ελεύθερος, γιατί να παντρευτεί; Η... μοίρα θα φέρει στο δρόμο του -και στο διπλανό του διαμέρισμα- την Εζγκί. Μια κοπέλα χαριτωμένη, γλυκιά και... άτυχη με τους άντρες, ενώ η ίδια θέλει να βρει τον κύριο Τέλειο για να παντρευτεί. Εκείνος θέλει να αποφύγει τα... προξενιά της μητέρας του. Εκείνη... επειγόντως μαθήματα συμπεριφοράς με τους άντρες! Μπορεί να έχουν εκ διαμέτρου αντίθετους χαρακτήρες, όμως, θα συμφωνήσουν να βοηθήσει ο ένας τον άλλον!

ΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ:

ΟΖΓΚΙΟΥΡ ΑΤΑΣΟΪ
Γύρω στα 30, ωραίος, καλογυμνασμένος κι επιτυχημένος... Είναι ο ιδιοκτήτης και διευθυντής ενός δημοφιλούς εστιατορίου-μπαρ στην Κωνσταντινούπολη. Ο ιδανικός γαμπρός.... Μόνο που ο ίδιος έχει χάσει την πίστη του στην αγάπη και τις γυναίκες, προς μεγάλη απογοήτευση της μητέρας του, που θέλει να τον παντρέψει. Ο Οζγκιούρ θέλει την ελευθερία του για να γυρίζει από κανάρα σε κανάρα. Λειτουργεί με τη λογική κι όχι με το συναίσθημα...
ΕΖΓΚΙ ΙΝΑΛ
Κοντά στα 30, είναι μια απλή κοπέλα, που μεγάλωσε σε μια μικρή πόλη και πήγε στην Κωνσταντινούπολη για να σπουδάσει Δημόσιες Σχέσεις κι έμεινε. Ονειρεύεται μια ήσυχη οικογενειακή ζωή, γι' αυτό ψάχνει τον... κύριο Τέλειο, που δεν θα την απογοητεύσει, γιατί έχει ήδη γευτεί αρκετές απορρίψεις. Είναι ειλικρινής, χαριτωμένη και πρόθυμη να βοηθάει τους γύρω της. Λειτουργεί με το συναίσθημα κι όχι με τη λογική...
ΤΖΑΝΣΟΥ ΑΚΜΑΝ
Είναι ξαδέλφη της Εζγκί. Μια 35άρα γυναίκα καριέρας, που όμως τώρα θέλει να κοιτάξει και την προσωπική της ζωή. Είναι υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων ενός νοσοκομείου κι έχει σχέση με ένα διαζευγμένο πλαστικό χειρουργό, τον Λεβέντ.
ΝΤΕΝΙΖ ΚΟΠΑΡΑΝ
Παιδική φίλη της Έζγκι, δικηγόρος σε μια από τις κορυφαίες δικηγορικές εταιρίες. Στόχος της είναι να ανέβει στη δουλειά της και εργάζεται σκληρά για αυτό. Απογοητεύτηκε με έναν κακό γάμο που είχε και πλέον λέει ότι το κεφάλαιο «γάμος» για εκείνη έχει κλείσει.
ΛΕΒΕΝΤ ΓΙΑΖΜΑΝ
Επιτυχημένος πλαστικός χειρουργός και εκ των μετόχων του νοσοκομείου, γύρω στα 40. Έχει σχέση με την Τζανσού, αλλά και μια 9χρονη κόρη, τη Ζεϊνέπ, από τον πρώτο του γάμο. Η αρνητικότητα που βίωσε στον πρώτο του γάμο και η αγάπη του για την κόρη του τον εμποδίζουν να παντρευτεί ξανά.
ΟΖΑΝ ΝΤΙΝΤΖΕΡ
Κολλητός φίλος του Οζγκιούρ και συνεργάτης του, αφού είναι ο chef του εστιατορίου. Οι άτυχες σχέσεις στην προσωπική ζωή του δεν τον έχουν κάνει να χάσει την πίστη του στην αγάπη, όπως ο φίλος του. Είναι αξιόπιστος, διασκεδαστικός, κοινωνικός και συναισθηματικός.
ΣΕΡΝΤΑΡ ΟΖΝΤΟΥΡΚ
Γόνος πλούσιας οικογένειας και επιτυχημένος μαιευτήρας. Είναι φιλόδοξος, πολύ σίγουρος για τον εαυτό του έως κι αλαζονικός και ανταγωνιστικός. Έχει εμμονή στις λεπτομέρειες και... δεν διστάζει να πει και κάνα ψεματάκι, αν είναι απαραίτητο. Αν και πιστεύει στην αγάπη, επιλέγει με τη λογική και κοιτάζει... την πάρτη του.
ΣΟΝΕΡ ΣΕΤΖΚΙΝ
Ο... πρώην της Εζγκί. Υποκριτής, νάρκισσος, εγωιστής. Εργάζεται ως εκπρόσωπος σε μια φαρμακευτική εταιρία και προσπαθεί να... βγαίνει λάδι από διάφορες καταστάσεις.
ΕΜΡΕ ΕΡΕΝ
Ο μπάρμαν του εστιατορίου. Αστείος, χαριτωμένος, κοινωνικός. Δεν είναι απλός υπάλληλος του Οζγκιούρ, αλλά και φίλος του.
ΙΡΕΜ ΝΤΟΓΚΑΝ
Όμορφη, έξυπνη και φιλόδοξη, έως και υποχθόνια. Εργάζεται ως δικηγόρος στο ίδιο δικηγορικό γραφείο με την Ντενίζ, με την οποία ανταγωνίζονται σε πολλά επίπεδα. Βλέπει τους άντρες περισσότερο σαν εργαλείο και οι μακροχρόνιες σοβαρές σχέσεις δεν είναι γι' αυτή.
ΣΕΒΙΜ ΑΤΑΣΟΪ
Μητέρα του Οζγκιούρ και της Εμπρού. Μετά το θάνατο του συζύγου της, Νεβζάτ, αφιερώθηκε στα παιδιά της, τα οποία και θέλει να παντρέψει. Για την Εμπρού δεν έχει θέμα, αλλά ο Οζγκιούρ την προβληματίζει. Έχει μεγάλη περιουσία καθώς και αμπελώνες.
ΝΕΒΙΝ ΓΙΛΜΑΖ
Μητέρα της Εζγκί. Έχοντας αρκετές ατυχείς χέσεις μετά το διαζύγιό της, βρήκε τελικά την ευτυχία στο πρόσωπο του Ουνάλ και παντρεύτηκε ξανά. Διασκεδαστική και μοντέρνα γυναίκα, μένει στην Προύσα.
ΓΚΙΖΕΜ ΣΕΖΕΡ
Εργάζεται στην υποδοχή του εστιατορίου του Οζγκιούρ. Είναι φιλόδοξη, χρησιμοποιεί τους ανθρώπους για να πετύχει τους στόχους της, ύπουλη και πονηρή. Της αρέσει ο Οζγκιούρ, αλλά δεν το εκδηλώνει... στην αρχή.
ΟΥΝΑΛ ΓΙΛΜΑΖ
Σύζυγος της Νεβίν. Μάλιστα, δεν έχει κάνει άλλο γάμο νεότερος, έτσι δεν έχει άλλα παιδιά, αλλά θεωρεί την Εζγκί κόρη του. Εργαζόταν ως μάγειρας σε κρουαζιερόπλοια για χρόνια, αλλά σταμάτησε πια και δουλεύει μαζί με τη γυναίκα του. Έχει χιούμορ, είναι ρομαντικός κι απολαμβάνει κάθε στιγμή της ζωής.