ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ (ÇUKUR)

Όλα μπορούν συμβούν στη γειτονιά του Τσουκούρ!
pic

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΕΙΡΑΣ

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 04/12/2020
Original Title: ÇUKUR
Η περιοχή Τσουκούρ (Λάκκος), μια από τις πιο επικίνδυνες γειτονιές της Κωνσταντινούπολης, ελέγχεται από την οικογένεια Κοτσοβαλί. Παρά την εν γένει εγκληματική της δράση, η οικογένεια έχει τους δικούς της κανόνες. Ένας από αυτούς είναι η απαγόρευση ναρκωτικών στην περιοχή. Κανείς δεν μπορεί να παράγει, να κάνει χρήση ή να διακινεί ναρκωτικά στο Çukur. Ο νονός τον ναρκωρικών, Σααντετίν Βαρτολού, όμως, που θέλει την προστασία της ισχυρής οικογένειας των Κοτσοβαλί, εμφανίζεται ξαφνικά στη γειτονιά.

Αρχικά, προσπαθεί να καταλήξει σε συμφωνία με την οικογένεια Κοτσοβαλί, αλλά όταν οι προσπάθειές του αποτυγχάνουν, επιτίθεται στη γειτονιά και στην οικογένεια με όλες του τις δυνάμεις. Κι εκεί που πίστευε ότι έχει «γονατίσει» την οικογένεια, κάτι εντελώς απροσδόκητο συμβαίνει. Τώρα, η τράπουλα πρέπει να μοιραστεί ξανά.

Από την άλλη μεριά, ο Γιαμάτς είναι ένας νεαρός άνδρας που προσπαθεί να ζήσει τη ζωή με το δικό του τρόπο, χωρίς να σκέφτεται το αύριο. Κάποιο βράδυ γνωρίζει μια όμορφη γυναίκα, τόσο πληγωμένη και επικίνδυνη όσο και ο ίδιος. Το όνομά της είναι Σενά. Ο Γιαμάτς και η Σενά ερωτεύονται ο ένας τον άλλο και παντρεύονται. Κι ενώ πίστευαν ότι θα ζήσουν μαζί «βίο ανθόσπαρτο», εισβάλλει στη ζωή τους η οικογένεια του Γιαμάτς, την οποία ο ίδιος κρατούσε μακριά. Όταν η Σενά αποφασίζει να μπει στην οικογένεια του Γιαμάτς, δεν μπορεί να φανταστεί ότι η ζωή των δυο τους δεν θα είναι ποτέ ξανά η ίδια...

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ: Αράς Μπουλούτ Ινεμλί (Γιαμάτς), Ντιλάν Τσιτσέκ Ντενίζ (Σενά), Ερκάν Κεσάλ (Ιντρίς), Περιχάν Σαβάς (Σουλτάν), Ερκάν Κολτσάκ Κοστεντίλ (Βαρτολού), Ονέρ Ερκάν (Σελίμ), Ριζά Κοτσάουγλου (Αλιτσό), Νετσίπ Μεμιλί (Τζουμαλί), Σενάι Γκιουρλέρ (Μελιχά)

ΣΕΝΑΡΙΟ: Gökhan Horzum

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Sinan Öztürk, Özgür Sevimli