ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΓΑΠΗ

Φτάνει μια στιγμή για να αλλάξει η ζωή μιας φτωχής κοπέλας, για πάντα!
pic

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΕΙΡΑΣ

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 04/12/2020
Original Title: YASAK ELMA

Η ζωή της Ζεϊνέπ και της Γιλντίζ, δύο αδελφών που είναι πολύ αφοσιωμένες η μία στην άλλη αλλά τα όνειρά τους είναι εντελώς διαφορετικά, θα αλλάξει με τη δουλειά που προτείνει στην Γιλντίζ η “βασίλισσα” της καλής κοινωνίας, Εντέρ Αργκούν! Η φιλόδοξη Γιλντίζ δέχεται τη θέση σερβιτόρας, που της προτείνει, αλλά σύντομα θα διαπιστώσει ότι η Εντέρ έχει άλλα σχέδια για εκείνη! Τη χρειάζεται για δόλωμα, προκειμένου για να γλιτώσει από τον άντρα της, τον Χαλίτ!

Την ίδια ώρα, μια έλξη δημιουργείται ανάμεσα στη Ζεϊνέπ και τον Αλιχάν, το νέο ιδιοκτήτη της εταιρείας που δουλεύει. Οι δύο αδελφές αγνοούν ότι Αλιχάν και Χαλίτ είναι συνέταιροι και συγγενείς, αν και εντελώς διαφορετικοί χαρακτήρες! Τελικά, η απόφαση που θα πάρει η Γιλντίζ, να συνεργαστεί ή όχι με τη σπουδαία κυρία Αργκούν, θα επηρεάσει όχι μόνο την ίδια, αλλά περισσότερο τη Ζεϊνέπ!

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ: Σεβάλ Σαμ (Εντέρ Αργκούν),  Εντά Ετσέ (Γιλντίζ Γιλμάζ), Ονούρ Τουνά (Αλιχάν Τασντεμίρ), Σεβντά Εργκιντσί (Ζεϊνέπ Γιλμάζ), Ταλάτ Μπουλούτ (Χαλίτ Αργκούν)

ΣΕΝΑΡΙΟ: Melis Civelek

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Neslihan Yeşilyurt