Η ΕΠΙΛΟΓΗ

Για τον Ιρφάν η επιλογή είναι μονόδρομος: το παιδί του ή η τιμή του;
pic

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΕΙΡΑΣ

Original Title: BABIL

Είναι η ιστορία του Ιρφάν, ενός ακαδημαϊκού, που ερμηνεύει μοναδικά ο Χαλίτ Εργκέντς, ο οποίος πηγαίνει κόντρα στο σύστημα…

Ο Ιρφάν είναι ένας ιδεαλιστής καθηγητής, που διδάσκει Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο. Μια μέρα απολύεται από τη δουλειά του, όταν συκοφαντείται από συνάδελφό του και ταυτόχρονα, ο 7χρονος γιος του διαγιγνώσκεται με όγκο στο κεφάλι, και χρειάζεται άμεσα επέμβαση. Ο Ιρφάν, που μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα του εισαγγελέα δεν μπορεί να βρει πουθενά δουλειά, οδηγείται στην απελπισία.

Λύση στο πρόβλημά του δίνει ο τυχοδιώχτης φίλος του Εγκεμέ, ο οποίος του συστήνει τον αδίστακτο επιχειρηματία Σουλεϊμάν. Σε σύντομο χρονικό διάστημα, οι δύο φίλοι θα πρέπει για να σώσουν τη ζωή τους, αυτή τη φορά, να οργανώσουν ένα μεγάλο κόλπο… Στην πορεία θα βγουν στη φόρα μυστικά θαμμένα για πολύ καιρό, ανάμεσα στη γυναίκα  του Ιρφάν, στο φίλο του Εγκεμέν και την πρώην αρραβωνιαστικιά του, Ιλάι.

Ηθοποιοί: Χαλίτ Εργκέντς (Ιρφάν), Οζάν Γκιουβέν (Εγκεμέν), Ασλί Ενβέρ (Αϊσέ), Μπιρτσέ Ακαλάι (Ιλάι), Νουρ Φετάογλου (Εντά), Μεσούτ Ακουστά (Σουλεϊμάν)

Σενάριo: Özlem Yücel, Nüket Bıçakçı

Σκηνοθεσία: Uluç Bayraktar