ΞΑΦΝΙΚΟΣ ΕΡΩΤΑΣ

Γιαλίν - Ντεφνέ: αποδεικνύουν ότι τα αντίθετα έλκονται...
pic

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΕΙΡΑΣ

Original Title: INADINA ASK

Η σειρά περιγράφει την ιστορία του Γιαλίν και της Ντεφνέ, δύο νέων ανθρώπων που καλούνται να δουλέψουν μαζί στην εταιρεία του Γιαλίν.

Ο Γιαλίν, αν και πολύ νέος, είναι αρκετά παραδοσιακός-σχεδόν πουριτανός! Αυτό ισχύει για τις γυναίκες της δικής του οικογένειας και όχι για τις αιθέριες υπάρξεις που συναναστρέφεται και τις οποίες αλλάζει σαν τα πουκάμισα. Είναι γοητευτικός και το ξέρει!

Η Ντεφνέ είναι μια νεαρή προγραμματίστρια, εξαιρετική στη δουλειά της, η οποία προσλαμβάνεται στην εταιρεία του Γιαλίν. Σύγχρονη κοπέλα, που τηρεί όμως τις παραδόσεις, καθώς προέρχεται από μια πολύ συντηρητική οικογένεια.

Η πρώτη γνωριμία του Γιαλίν με την Ντεφνέ είναι επεισοδιακή και η συνεργασία τους φαντάζει δύσκολη. Ο Γιαλίν εντυπωσιάζεται από την κοπέλα που δείχνει να αντιστέκεται στη γοητεία του κι εκείνη τον κατατάσσει στους άνδρες που δε θέλει στη ζωή της. Ωστόσο, ο θεός έρωτας τους βρίσκει πολύ ταιριαστούς…

Ηθοποιοί: Τζαν Γιαμάν (Γιαλίν), Ατσέλια Τοπάλογλου (Ντεφνέ), Νιλάι Ντουρού (Γεσίμ), Ερέν Βουρντέμ (Τσινάρ), Τζεμ Μπελεβί (Ντενίζ), Γεσίμ Νταλγκιτσέρ (Λεϊλά), Τανέρ Ρουμελί (Τοπράκ), Ιλάι Ερκόκ (Ντάμλα), Τζεβαχίρ Τουράν (Εζγκί Ακσόι)

Σενάριο: Νεχίρ Ερντέμ, Αϊσέ Φερντά Εριλμάζ

Σκηνοθεσία: Γιουσούφ Ομέρ Σινάβ