Ο ΓΙΑΤΡΟΣ, Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΝΟΣ ΘΑΥΜΑΤΟΣ

Η ιστορία του ιδιοφυούς νεαρού Αλί με σύνδρομο του «σοφού»
pic

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΕΙΡΑΣ

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 17/04/2020
Original Title: Mucize Doktor

Το μεγαλύτερο όνειρο του Αλί Βεφά, ενός ιδιοφυούς αυτιστικού παιδιού με σύνδρομο Savant, ήταν να γίνει γιατρός. Καθώς γεννήθηκε σε μια επαρχιακή πόλη και μεγάλωσε σε ορφανοτροφείο, όπου τον είχε εγκαταλείψει ο πατέρας του, το όνειρο αυτό κινδύνευε να μην πραγματοποιηθεί ποτέ. Παρά τα εμπόδια και όλες τις προκαταλήψεις που αντιμετώπισε, ωστόσο, τελείωσε την ιατρική, ολοκλήρωσε την πρακτική του και πρόκειται τώρα να ξεκινήσει ειδικότητα στον τομέα της χειρουργικής.

Εγκαταλείπει την επαρχιακή πόλη όπου ζει, προκειμένου να εργαστεί ως βοηθός χειρουργού στο νοσοκομείο Berhayat της Κωνσταντινούπολης, όπου είναι αρχίατρος ο πνευματικός του πατέρας, ο Αντίλ Ερίντς. Παρά τη δυσπιστία με την οποία τον αντιμετωπίζουν και τις όποιες αμφιβολίες για την ικανότητα ενός αυτιστικού να γίνει καλός γιατρός, σύντομα ο Αλί θα εξελιχθεί σε έναν «Γιατρό Θαύμα»!

Ηθοποιοί: Τανέρ Ολμέζ (Αλί), Ονούρ Τουνά (Φερμάν), Σινέμ Ουνσάλ (Ναζλί), Ρεχά Οζτζάν (Αντίλ), Μουράτ Αϊγκέν (Τανζού), Χαζάλ Τουρεσάν (Μπελίζ), Οζγκέ Οζντέρ (Κιβιλτζίμ)

Σενάριο: Πινάρ Μπουλούτ, Ονούρ Κοραλπ (διασκευή)

Σκηνοθεσία:  Γιουσούφ Πιρχασάν, Αϊτάτς Τσιτσέκ