ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΤΟΥ ΠΑΘΟΥΣ

Τι σχέση μπορεί να υπάρξει ανάμεσα στο καλό και το κακό;
pic

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΕΙΡΑΣ

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 16/04/2020
Original Title: SIYAH BEYAZ ASK
Ο Φερχάτ είναι ένας αδίστακτος κακοποιός και δολοφόνος, ο οποίος αναζητά έναν γιατρό προκειμένου να κρατήσει ζωντανό έναν άντρα που κυνηγά. Η Ασλί, από την άλλη μεριά, είναι μια νεαρή γιατρός, η οποία έχει αφιερώσει τη ζωή της στην περίθαλψη και θεραπεία των συνανθρώπων της. Οι δρόμοι των δύο αυτών ανθρώπων διασταυρώνονται, φέρνοντας κοντά δύο εντελώς διαφορετικούς χαρακτήρες –όσο το άσπρο και το μαύρο.

Η Ασλί βλέπει κάτι που δεν έπρεπε να δει, στην προσπάθειά της να σώσει τη ζωή ενός τραυματισμένου άντρα ο οποίος κρατείται αιχμάλωτος σε ένα αγρόκτημα. Τότε αντιλαμβάνεται ότι ο θείος του Φερχάτ, ο Ναμίκ, για τον οποίο νόμιζε ότι είναι «άγγελος καλοσύνης», είναι στην πραγματικότητα ένας στυγνός δολοφόνος. Τώρα πλέον η Ασλί είναι αδύνατον να μείνει ζωντανή, καθώς ο Ναμίκ έχει δώσει εντολή για τον θάνατό της.

Ο Φερχάτ, τη στιγμή ακριβώς που ετοιμαζόταν να σκοτώσει την Ασλί, βρίσκει μια ευκαιρία για να την κρατήσει ζωντανή. Υπό έναν όρο... Έναν όρο που θα αλλάξει την ζωή της Ασλί! Έναν όρο που θα αλλάξει τη ζωή και του Φερχάτ!

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ: Ιμπραήμ Τσελικόλ (Φερχάτ), Μπιρτζέ Ακαλάι (Ασλί), Καντριγιέ Κεντέρ (Χαντάν), Ουγούρ Ασλάν (Τζεμ), Τζαχίτ Γκιοκ (Τζουνέιτ), Μοχάμετ Ουζουνέρ (Ναμίκ), Σινέμ Ουνσάλ (Γκιουλσούμ)

ΣΕΝΑΡΙΟ: Duygu Nişancı, Pelin Taran Cura, Banu Tekcan, Eylem Canpolat, Sema Ergenekon, Erkan Birgören

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Orkun Çatak, Yasin Uslu