ΦΤΕΡΩΤΟΣ ΘΕΟΣ

Σανέμ και Τζαν: η τρέλα και ο ενθουσιασμός του απόλυτου έρωτα
pic

Pic
ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ
ΦΤΕΡΩΤΟΣ ΘΕΟΣ - dvd 76 - περίληψη (τελευταίο)
Pic
ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ
ΦΤΕΡΩΤΟΣ ΘΕΟΣ - dvd 75 - περίληψη
Pic
ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ
ΦΤΕΡΩΤΟΣ ΘΕΟΣ - dvd 74 - περίληψη

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΕΙΡΑΣ

Original Title: ERKENCI KUS
Η Σανέμ είναι, σε αντίθεση με την αδελφή της, Λαλέ, ένα κορίτσι φυσιολογικό, χαρούμενο και γεμάτο ζωή. Όνειρό της είναι να γίνει συγγραφέας και να ζήσει κάποτε στα νησιά Γκαλαπάγκος! Αναζητά στη ζωή της πολλά περισσότερα από έναν γάμο για να νιώσει ολοκληρωμένη και ασφαλής.

Η Σανέμ μαθαίνει ότι στη διαφημιστική εταιρία όπου εργάζεται η αδελφή της ζητούν προσωπικό. Κάνει αίτηση, προσλαμβάνεται, και από εκεί κι έπειτα αρχίζει η περιπέτειά της.

Ο ιδιοκτήτης της εταιρείας, κύριος Αζίζ, έχει δύο γιους, τον Τζαν και τον Εμρέ. Η Σανέμ, για την οποία τα πράγματα δεν πηγαίνουν και τόσο καλά αφότου αρχίζει να δουλεύει στο περιοδικό, αρχίζει να αναπτύσσει μια στενή σχέση με τον Τζαν.

Ο Τζαν είναι ο τύπος του άντρα που αναζητά σε κάθε του βήμα την περιπέτεια, ξεχωρίζει για το αντισυμβατικό του πνεύμα, το χιούμορ και την περιπαικτική του διάθεση σε όλα όσα συμβαίνουν. Είναι όμορφος, λάτρης των σπορ και της φύσης και επιζητά να περνά χρόνο μακριά από την κοντόφθαλμη λογική της ζωής στην πόλη.

Ανάμεσα στον Τζαν και τη Σανέμ θα δημιουργηθεί ένας ιδιαίτερος δεσμός. Από εκεί και μετά οι περιπέτειες, τα ευτράπελα, η χαρά, τα εμπόδια που εμφανίζονται εναλλάσσονται με γρήγορους ρυθμούς και μας παρασέρνουν στην τρέλα και τον ενθουσιασμό του απόλυτου έρωτα. Όπως αυτούς που γεννιούνται τα καλοκαίρια.

Πρωταγωνιστούν: Demet Özdemir (Σανέμ), Can Yaman (Τζαν), Öznur Serçeler (Λεϊλά), Berat Yenilmez (Νιχάτ), Özlem Tokaslan (Μεβκιμπέ), Birand Tunca (Εμρέ), Sevcan Yaşar (Αϊλίν), Ali Yağci (Οσμάν), Tuğçe Kumral (Ντερέν), Anıl Celik (Τζενγκίζ)

Σενάριο: Aslı Zengin, Banu Zengin Tak
Σκηνοθεσία: Çağrı Bayrak
Παραγωγή: Gold Film