Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ (KIZIM)

Πόσο ισχυρή είναι η δύναμη της αγάπης;
pic

Pic
ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ
Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ (KIZIM) - dvd 41 - τελευταίο - περίληψη
Pic
ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ
Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ (KIZIM) - dvd 40 - περίληψη
Pic
ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ
Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ (KIZIM) - dvd 39 - περίληψη

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΕΙΡΑΣ

Original Title: KIZIM
Η 8χρονη Οϊκιού είναι ένα ξεχωριστό μικρό κορίτσι, το οποίο, σε αντίθεση με τα παιδιά της ηλικίας της, είναι πολύ συμπονετική και ευαίσθητη απέναντι στον κόσμο που την περιβάλλει. Όταν η θεία της, που ήταν και κηδεμόνας της από τότε που γεννήθηκε, την εγκαταλείπει, η Οϊκιού πρέπει να ψάξει να βρει τον πατέρα της, τον Ντεμίρ.

Δυστυχώς, ο Ντεμίρ, ο οποίος είναι ένας ανεύθυνος άντρας και απατεώνας που μεγάλωσε σε ορφανοτροφείο, συλλαμβάνεται από την αστυνομία την ημέρα που έρχεται να τον βρει η κόρη του. Το δικαστήριο αφήνει ελεύθερο τον Ντεμίρ υπό τον όρο να αναλάβει την κηδεμονία της κόρης του, όμως ο Ντεμίρ δεν έχει καμία διάθεση να βάλει στη ζωή του την Οϊκιού, την οποία μόλις γνώρισε.

Καθώς ο Ντεμίρ και ο συνεργός του, ο Ουγούρ, ετοιμάζουν μια μεγάλη κομπίνα, προσπαθούν να ξεφορτωθούν την Οϊκιού, επειδή εμποδίζει τα σχέδιά τους. Στόχος τους είναι η Καντάν, μια γυναίκα που ζει μια ήσυχη ζωή, παρά το οδυνηρό παρελθόν της.

Οι άνθρωποι αυτοί θα έρθουν τυχαία κοντά, αλλά κανείς τους δεν γνωρίζει πως η Οϊκιού κρύβει ένα μυστικό το οποίο δεν μπορεί να μοιραστεί με κανέναν.

Σενάριο: Irmak Bahçeci, Banu Kiremitçi Bozkurt
Σκηνοθεσία: Gökçen Usta
Πρωταγωνιστούν: Beren Gökyıldız (Οϊκιού), Buğra Gülsoy (Ντεμίρ), Leyla Lydia Tuğutlu, Serhat Teoman, Tugay Mercan (Ουγούρ), Suna Selen, Sinem Ünsal
Παραγωγή: Med Yapım – Fatih Aksoy