ΤΑ ΦΤΕΡΑ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ

pic

Pic
ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ
ΤΑ ΦΤΕΡΑ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ - dvd 30 - περίληψη
Pic
ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ
ΤΑ ΦΤΕΡΑ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ - dvd 29 - περίληψη
Pic
ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ
ΤΑ ΦΤΕΡΑ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ - dvd 28 - περίληψη

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΕΙΡΑΣ

Original Title: ÇALIKUSU

Η Φεριντέ, είναι ένα χαριτωμένο κορίτσι που έχασε τη μητέρα της σε πολύ μικρή ηλικία. Καθώς ο πατέρας της ήταν στρατιωτικός, η μικρή μεγάλωσε στο σπίτι της θείας και του θείου της, μαζί με τα ξαδέλφια της, τον Κιαμράν και την Νετζμιγιέ. Μετά από μερικά χρόνια, ο πατέρας της Φεριντέ σκοτώνεται στη μάχη.

Η Φεριντέ και ο Καμράν μεγαλώνουν μαζί, χωρίς να φαντάζονται τη συνέχεια της σχέσης τους. Ο Καμράν γίνεται γιατρός και εργάζεται στο νοσοκομείο, ενώ η Νετζμιγιέ ερωτεύεται τον Σελίμ, τον φίλο και συνάδελφο του Καμράν. Ο Σελίμ, όμως, είναι ερωτευμένος με τη Φεριντέ, την οποία κάποια στιγμή απάγει και παίρνει μαζί του. Ο Καμράν καταφέρνει να βρει τον Σελίμ, τον οποίο αργότερα δολοφονεί η την Νετζμιγέ. Ο Καμράν παίρνει την ευθύνη της δολοφονίας και η Φεριντέ αναγκάζεται να πουλήσει το σπίτι τους για να πληρωθεί το τίμημα.

Καθώς ο Καμράν και η Φεριντέ ετοιμάζονται να παντρευτούν, η φίλη του Καμράν, η Νεριμάν, του δηλώνει ότι περιμένει το παιδί του. Στο νέο αυτό, η Φεριντέ τον εγκαταλείπει, καθώς δεν θέλει να μεγαλώσει ένα ακόμα ορφανό όπως μεγάλωσε εκείνη. Μήπως, όμως, τα πράγματα δεν είναι έτσι; Θα καταφέρει να σμίξει και πάλι η Φεριντέ με τον Καμράν;

Σενάριο: Sevgi Yilmaz, Mehmet Ali Bayhan, βασισμένο στο βιβλίο του Reşat Nuri Güntekin

Σκηνοθεσία: Çağan Irmak, Doğan Ümit Karaca

Πρωταγωνιστούν: Μπουράκ Οζτσιβίτ (Καμράν), Φαχριγιέ Εβτζέν (Φεριντέ), Μπεγκιούμ Κιουτούκ Γιασάρογλου (Νεριμάν), Ντενίζ Τζελίλογλου (Σελίμ), Μεχμέτ Οζγκιούρ (Σεϊφετίν), Ελίφ Ισκεντέρ (Μπεσιμέ), Μπενγκιού Εργκίν (Μουτζγκάν), Χαντέ Σοράλ (Αζελιά), Εμπρού Χελβατζίογλου (Νετζμιγιέ), Χαντέ Ερτσέλ (Ζαχιντέ)