ΜΙΑ ΖΩΗ (KADIN)

Τίποτα δεν μπορεί να νικήσει τη μητρική αγάπη...
pic

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΕΙΡΑΣ

Original Title: KADIN
Η Μπαχάρ (Οζγκέ Οζπιριντσί) είναι μία νέα γυναίκα, χήρα με δύο παιδιά. Μεγάλωσε εγκαταλελειμμένη από τη μητέρα της όταν ήταν 8 ετών, για να χάσει λίγο αργότερα τη γιαγιά και τον πατέρα της. Σε μία εποχή που αισθάνεται μόνη, συναντά τον Σαρπ, τον οποίο ερωτεύεται τρελά. Όμως, μετά από μερικά χρόνια ευτυχίας, η Μπαχάρ χάνει και το σύζυγό της και μένει μόνη με  τα δύο της παιδιά.

Η Μπαχάρ έχει συντροφιά τη  φωτογραφία του άνδρα της και μιλώντας σε αυτήν, θυμάται τις ημέρες που πέρασαν. Αυτές οι μνήμες της είναι και η  γέφυρα ανάμεσα στο παρελθόν και το παρόν. Αυτή η νεαρή και όμορφη γυναίκα έχει αφιερώσει πια  τη ζωή της και τη  καρδιά της στα παιδιά της. Σκοπός της είναι να μετατρέψει τη ζωή τους σ’ ένα παιχνίδι και να κάνει τη φτώχεια διασκεδαστική, ώστε τα παιδιά της να μη χάσουν την αθωότητά τους. Πιστεύει ότι όταν κάποιος χαμογελά, η καρδιά του το ανταποδίδει και  χαμογελά πίσω.

Μετά από είκοσι χρόνια, η μητέρα της,  η Χατιτζέ, επανέρχεται στη ζωή της, καθώς και η αδερφή της η Σιρίν. Αυτή η νεαρή γυναίκα θα κάνει ό, τι μπορεί για να εμποδίσει την Χατιτζέ και την Μπαχάρ να αναθερμάνουν τη σχέση τους.

Ηθοποιοί: Özge Özpirinçci (Mπαχάρ), Caner Cindoruk (Σαρπ), Kübra Süzgün (Νισάν), Ali Semi Sefil (Ντορούκ), Bennu Yıldırımlar (Χατιτζέ), Seray Kaya (Σιρίν), Ece Özdikici (Τζάλε), Devrim Özder Akın (Μουσά), Feyyaz Duman (Αρίφ), Ayça Erturan (Γιελίζ)

Σενάριο: Hande Altaylı

Σκηνοθεσία: Merve Girgin

Παραγωγή: MED YAPIM & MF YAPIM