ΜΙΚΡΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ

Ένα έγκλημα από τα παλιά ζητά εκδίκηση...
pic

Pic
ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ
ΜΙΚΡΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ - dvd 32 - περίληψη (τέλος α' κύκλου)
Pic
ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ
ΜΙΚΡΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ - dvd 31 - περίληψη
Pic
ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ
ΜΙΚΡΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ - dvd 30 - περίληψη

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΕΙΡΑΣ

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 26/02/2018
Original Title: UFAK TEFEK CINAYETLEL
Τέσσερις όμορφες και επιτυχημένες γυναίκες. Ένας παθιασμένος έρωτας και σκοτεινά μυστικά του παρελθόντος. Ατέλειωτοι ανταγωνισμοί και ένας πόλεμος που σταδιακά κλιμακώνεται οδηγώντας σε μια δολοφονία.

Στα μαθητικά τους χρόνια, η Αρζού, η Μερβέ και η Πελίν αποφασίζουν να κάνουν μια κακόγουστη φάρσα στην καλύτερή τους φίλη, την Όγια, η οποία αριστεύει στο σχολείο, εγκαταλείποντάς την ντροπιασμένη, απελπισμένη και στα πρόθυρα της αυτοκτονίας. Τα χρόνια περνούν και οι τρεις φίλες παραμένουν κοντά η μία στην άλλη, χωρίς να τολμούν να επικοινωνήσουν με την Όγια, φοβούμενες ότι μπορεί να μην έχει αντέξει την ντροπή που της προκάλεσε η φάρσα τους.

Όταν οι παλιές συμμαθήτριες συναντιούνται, οι τρεις φίλες θα θελήσουν να φέρουν και πάλι την Όγια κοντά τους, προσπαθώντας να κλείσουν τους ανοιχτούς λογαριασμούς του παρελθόντος, αλλά ανοίγουν το δρόμο σε νέες αντιπαλότητες και έχθρες, καθώς μοναδική επιθυμία της Όγια όλα αυτά τα χρόνια είναι να εκδικηθεί τις τρεις γυναίκες που παραλίγο να της καταστρέψουν τη ζωή.

Το σενάριο είναι των Meriç Acemi και Sırma Yanık και η σκηνοθεσία των Ali Bilgin και Deniz Yorulmazer. Την παραγωγή υπογράφει η Ay Yapım!