ΣΤΑ ΔΙΧΤΥΑ ΤΟΥ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟΥ

ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΕΡΩΤΑ, ΑΛΛΑ ΓΕΝΝΗΣΕ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ!
pic

Pic
ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ
ΣΤΑ ΔΙΧΤΥΑ ΤΟΥ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟΥ - επεισόδιο 1 - περίληψη
Pic
ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ
ΣΤΑ ΔΙΧΤΥΑ ΤΟΥ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟΥ - Β' ΚΥΚΛΟΣ - ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 1

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΕΙΡΑΣ

Original Title: KADERIMIN YAZILDIGI GUN

Η οικογένεια Γιορουκχάν ευημερεί, πλουτίζοντας από τα εύφορα κτήματα με ροδιές που έχουν στην επαρχία Χατάι. Ο ευλογημένος καρπός της αφθονίας τούς φέρνει χρήματα και τύχη, να ονειρεύονται ένα μέλλον γεμάτο χαρές.

Ο αγαπημένος γιος της οικογένειας ωστόσο, ο Καχραμάν, και η σύζυγός του, Ντεφνέ, ζουν με ένα πολύ επώδυνο μυστικό. Παρόλες τις προσπάθειές τους, δεν έχουν καταφέρει να αποκτήσουν ένα παιδί και η συνειδητοποίηση ότι αυτό μπορεί να μη συμβεί ποτέ τους τσακίζει.

Ο μεγαλύτερος αδερφός, ο Γιακούπ, έχει ήδη δύο κόρες με τη γυναίκα του, τη Σουκράν, τόσο ο πατριάρχης της οικογένειας όμως, ο Ζιγιά Γιορουκχάν όσο και η μητέρα της οικογένειας, η Κιγιμέτ, ανυπομονούν να κρατήσουν στα χέρια τους έναν εγγονό, γιο του Καχραμάν, που θα συνεχίσει τη δυναστεία των ροδιών. Ειδικά η Κιγιμέτ είναι αποφασισμένη να βρει έναν τρόπο να γίνει γιαγιά από τον λατρεμένο της γιο…

Την ίδια ώρα σε μία φτωχή οικογένεια στο Χατάι, μία γυναίκα αναγκάζεται να σκοτώσει τον άντρα της για να αποτρέψει να δοθεί η κόρη της, Ελίφ, σε έναν άντρα που δεν αγαπά, τον Μακσούτ.

Μία περίεργη μοίρα θα αναγκάσει την Ελίφ να γίνει παρένθετη μητέρα του παιδιού που τόσο λαχταρούν ο Καχραμάν και η Ντεφνέ. Όμως τα πράγματα δεν γίνονται πάντα όπως τα σχεδιάζουμε…