ΖΩΕΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ

Απέναντι στη μοίρα τίποτα δεν είναι δεδομένο...
pic

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΕΙΡΑΣ

Original Title: KIRGIN CICEKLER

Η Φεριντέ είναι μία ιδεαλίστρια νέα γυναίκα που εργάζεται σε ένα ορφανοτροφείο. Καθημερινά κάνει ότι μπορεί για να βοηθά τα κορίτσια που φιλοξενούνται εκεί και κυρίως καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια για να τις βοηθήσει να αποκτήσουν αξιοπρέπεια και αυτοπεποίθηση.

Μια μέρα στο ορφανοτροφείο έρχεται η Εϋλούλ, ένα νεαρό κορίτσι, που η μητέρα της επέλεξε να διώξει από το σπίτι για να μην χαλάσει τη σχέση της με τον άνδρα που διάλεξε να ξαναφτιάξει τη ζωή της. Η μητέρα της δεν μπορεί να δεχτεί ότι ο πατριός της Εύλούλ προσπαθεί να την κακοποιήσει.

Την ίδια περίοδο η Φεριντέ βιώνει την προδοσία του αρραβωνιαστικού της, με τον οποίο τελικά χωρίζουν και αναγκάζεται να μετακομίσει.

Τόσο η Φεριντέ και η Εϋλούλ καλούνται να γιατρέψουν τα τραύματα στις καρδιές τους και να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα της ζωής τους. Η Φεριντέ πρέπει να αποφασίσει αν θα δώσει μία ευκαιρία στον Τοπράκ, το νέο της γείτονα και η Εϋλούλ να προσπαθήσει να αντιμετωπίσει την απόρριψη της μητέρας της. Όμως, τα νέα δεδομένα στις ζωές τους δεν έχουν μόνο σκοτεινές αποχρώσεις, αλλά φωτίζονται και από τις έντονες λάμψεις της αγάπης, της φιλίας, της συμπαράστασης και του έρωτα.