ΦΤΕΡΩΤΟΣ ΘΕΟΣ

ΦΤΕΡΩΤΟΣ ΘΕΟΣ - dvd 53 - περίληψη

Τζαν και Σανέμ: τι καθυστερεί το γάμο αυτή τη φορά;
pic
10/01/2020 - 16:00

Ο Τζαν και η Σανέμ πλέουν σε πελάγη ευτυχίας μετά την ανακοίνωση των αρραβώνων τους στο πάρτι γενεθλίων. Τη χαρά τους συμμερίζονται η Μεβκιμπέ και ο Νιχάτ, αλλά όχι και η Χιουμά. Εκείνη, όσο περισσότερο επιμένει ο Τζαν να της λέει ότι η Σανέμ είναι η γυναίκα της ζωής του, τόσο εκείνη εξαγριώνεται και θέλει να δει αυτή τη σχέση να τελειώνει.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ PROMO VIDEO ΤΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ: Οι αρραβώνες φέρνουν και τις βόμβες του χωρισμού!

Από την επόμενη κιόλας μέρα οι συζητήσεις στο σπίτι των κοριτσιών έχουν θέμα μόνο τους γάμους τους. Αυτό είναι που βοηθά τη Λεϊλά να βρει επιτέλους το κουράγιο να αποκαλύψει στους γονείς της ότι εκείνη και ο Οσμάν χώρισαν. Την αλήθεια μοιράζεται με την Αϊχάν και ο Οσμάν. Πώς θα αντιδράσουν οι αγαπημένοι άνθρωποι του πρώην ζευγαριού στη δυσάρεστη είδηση;

Η Πολέν έφυγε για το Λονδίνο και η Χιουμά έμεινε χωρίς σύμμαχο, αλλά όχι για πολύ: ο Γιήτ μοιάζει πρόθυμος να τη βοηθήσει στα επόμενα σχέδιά της για να χωρίσει τον Τζαν από τη Σανέμ.

Ο Τζαν προσπαθεί να πείσει τη Σανέμ να επιστρέψει στην «Υπέροχη Ιδέα», αλλά εκείνη είναι ανένδοτη. Ωστόσο, του υπόσχεται ότι θα φύγει την ίδια μέρα από τον εκδοτικό οίκο, αν… Σε ποια περίπτωση θα παραιτηθεί η Σανέμ;Στην «Υπέροχη Ιδέα» στήνεται ένα νέο πάρτι για να γιορτάσουν τους αρραβώνες του Τζαν και της Σανέμ. Οι μόνοι που αισθάνονται να πνίγονται μέσα σε αυτό το κλίμα χαράς είναι η Χιουμά και ο Γιήτ. Αλήθεια, ποια θα είναι η αντίδραση της Χιουμά όταν ο Τζαν και η Σανέμ της ζητήσουν να τους βοηθήσει με τη διοργάνωση του γάμου;

Ο Εμρέ ζητάει από τη Λεϊλά να σταματήσουν να καταπιέζουν τα αισθήματά τους και να παραδεχτούν ότι θέλουν να είναι μαζί. Εκτός, όμως, από τον Εμρέ και ο Οσμάν έχει να πει κάποια ενδιαφέροντα πράγματα στη Λεϊλά. Το ίδιο και η Αϊχάν στον Τζέι Τζέι.

Στην παραδοσιακή γιορτή της άνοιξης, που διοργανώνεται κάθε χρόνο στη γειτονιά της Σανέμ, καλεσμένοι είναι φέτος ο Τζαν με την οικογένειά του, ενώ ακάλεστος εμφανίζεται ο δίδυμος αδερφός του Νιχάτ, ο Μιχάτ με τον οποίο δεν μοιάζουν σε τίποτα. Ο θείος Μιχάτ δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη Χιουμά. Αυτό το ενδιαφέρον σκέφτονται να αξιοποιήσουν ο Τζαν με τη Σανέμ μήπως και καταφέρουν τις οικογένειές τους να δεχτούν να μιλήσουν για το θέμα του γάμου, κάτι που αποφεύγουν συστηματικά.

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας:ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ VIDEO