ΜΙΑ ΖΩΗ (KADIN)

ΜΙΑ ΖΩΗ - dvd 96 - περίληψη

Μπαχάρ και Αρίφ: ο κίνδυνος σβήνει την απόσταση μεταξύ τους!
pic
03/01/2020 - 11:30

Η Σιρίν παίζει θέατρο μπροστά στον Αρίφ όταν εκείνος της ζητά να σταματήσουν να πηγαινοέρχονται στη δουλειά, επειδή τους σχολιάζουν στη γειτονιά. Κατά βάθος, όμως έχει πετύχει αυτό που ήθελε… Στη συνέχεια, πηγαίνει στο μαγαζί του πατέρα της, όπου εκεί χάνει στ’ αλήθεια την ψυχραιμία της όταν μαθαίνει ότι εκείνος έραψε παλτό για την Μπαχάρ. Θυμωμένη, φορά το παλιό της αδελφή της και φεύγει. Στην πορεία σκαρφίζεται ένα κόλπο για να προκαλέσει την προσοχή του Αρίφ, μόνο που της γυρίζει μπούμερανγκ!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ PROMO VIDEO ΤΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ: Το σατανικό μυαλό της Σιρίν γεννά επικίνδυνες ιδέες!

Η Τζεϊντά ξεσκονίζει τα επιτραπέζια του Ραΐφ και με τον τρόπο της τον πείθει να τα δώσει στα παιδιά. Η Φαζιλέτ εκπλήσσεται για άλλη μία φορά… Στο γραφείο της Κισμέτ φτάνουν οι γονείς του πρώτου παιδιού που γεννήθηκε στο ίδιο μαιευτήριο με τον Αρντά, αλλά η συνάντηση με τον Εμρέ δεν πηγαίνει πολύ καλά. Από την άλλη, ο πατέρας του δεύτερου παιδιού είναι μια… έκπληξη!

Η Σιρίν επιστρέφει δαρμένη και κλαμένη στο σπίτι και κατηγορεί την Μπαχάρ και την Τζεϊντά ότι αυτές απαγόρεψαν στον Αρίφ να τη συνοδεύει και γι’ αυτό της συνέβη το… ατύχημα.

Εκείνες πιστεύουν ότι οι άντρες του Τζεμ της επιτέθηκαν και πείθουν τον Σααντετίν να τους αποκαλύψει πού βρίσκεται το πακέτο. Όταν μαθαίνουν, ένας νέος πονοκέφαλος προστίθεται στο κεφάλι της Μπαχάρ, που τρέχει σαν τρελή να βρει το παλτό. Την ακολουθεί ο Αρίφ, ο οποίος φροντίζει ώστε να το ξαναπάρει από τους κακοποιούς. Νωρίτερα, όμως αναγκάζεται να χτυπήσει με καδρόνι τους κλέφτες που απείλησαν τη ζωή του. «Δεν αντέχω να σε χάσω» του είπε κι εκείνος την αγκάλιασε για να την ηρεμήσει.

Αργότερα στο σπίτι, ζητά εξηγήσεις από την Μπαχάρ και την Τζεϊντά για τις ύποπτες κινήσεις τους, αλλά εκείνες… μιλιά! Την ίδια ώρα, ο Αρντά καταφέρνει να λύσει μόνος του ένα παζλ που δεν είναι για παιδιά και η Μπαχάρ, με τη σειρά της, πηγαίνει μόνη της το πακέτο στην αντιπροσωπεία του Τζεμ, ύστερα από απαίτηση του ίδιου. Θα είναι αυτή η τελευταία φορά που τον βλέπει;

Μαθαίνοντας ο Αρίφ τι συνέβη στη Σιρίν πηγαίνει να την πάρει για να πάνε μαζί στη δουλειά, αλλά εκείνη του κλείνει την πόρτα στα μούτρα. Η Μπαχάρ δεν πιστεύει στα μάτια της όταν βλέπει τον Αρντά να φτιάχνει ένα παζλ με πολλά κομμάτια.

 

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας:ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ VIDEO