Δημοσιεύματα θέλουν τον Τζαν Γιαμάν να παρουσιάζει το "Survivor" στην Ιταλία!

Πόσο καιρό θα λείψει από την Τουρκία;
pic
05/12/2019 - 15:49

Στην ηλεκτρονική έκδοση της Milliyet, σημερινό άρθρο αναφέρει ότι ο Τζαν Γιαμάν θα παρουσιάσει το Survivor στην Ιταλία!  Στο άρθρο αναφέρεται ότι η απάντηση του Τζαν Γιαμάν σε θαυμάστρια, "Ας περάσουμε στο πίσω δωμάτιο...", σε τηλεοπτική εκπομπή που φιλοξενήθηκε στην Ισπανία, έκανε τον παραγωγό του Φαρούκ Τουργκούτ, να νευριάσει.

Ο παραγωγός αποφάσισε να αναβάλει τη σειρά Can Borcu που ετοιμαζόταν να γυριστεί με τον Τζαν Γιαμάν. Αρχικά, είxε προγρμματιστεί να ξεκινήσουν τα γυρίσματα το Φεβρουάριο, αφού ο ηθοποιός θα είχε πάει στο στρατό τον Ιανουάριο και το Μάρτιο η σειρά θα προβαλλόταν στην τηλεόραση. Αλλά, το συμβάν στην Ισπανία άλλαξε τον προγραμματισμό. 

Όπως αναφέρεται στο άρθρο, ο Φαρούκ Τουργκούτ ευθύνεται για το ταξίδι του νεαρού ηθοποιού στην Κύπρο, ώστε να τον απομακρύνει από όλα αυτή τη στιγμή. Στη συνέχεια ο Τζαν θα κάνει διακοπές στο εξωτερικό και μετά θα παρουσιάσει το Survivor στην Ιταλία. Στόχος να μείνει για ένα μεγάλο διάστημα μακριά από την Τουρκία.

Τέλος, στο ίδιο άρθρο αναφέρεται ότι ο παραγωγός ζήτησε από τον Τζαν Γιαμάν, ο οποίος εδώ και χρόνια μένει στην περιοχή Μπεμπέκ, να μετακομίσει σε μια ήσυχη γειτονιά και να μείνει μακριά από τα βλέμματα.

Πηγή:http://www.milliyet.com.tr/cadde/galeri/can-yaman-italyada-survivor-sunacak-6094078/1

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας:ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ VIDEO