ΜΙΑ ΖΩΗ (KADIN)

ΜΙΑ ΖΩΗ - dvd 92 - περίληψη

Μπαχάρ και Τζεϊντά παλεύουν να γλιτώσουν τη σύλληψη!
pic
06/12/2019 - 16:00

Η Τζεϊντά ζητά τη βοήθεια του Αρίφ, για να μεσολαβήσει ώστε η Κισμέτ να μάθει πού βρίσκεται το βιολογικό της παιδί. Εκείνος, αφού ξεπερνά το αρχικό σοκ, τηλεφωνεί στη δικηγόρος αδελφή του… Η Νισάν, παρά τα όσα της είπε και πάλι η θεία της εναντίον του Αρίφ, του ζητά συγνώμη για τη συμπεριφορά της και πέφτει στην αγκαλιά του. Η Σιρίν παρατηρεί τη σκηνή αμήχανη. Λίγο αργότερα, ξεσπά στο δωμάτιό της μπήγοντας το μολύβι στην προσωπογραφία του Αρίφ. Έχει ήδη στο μυαλό της το επόμενο σχέδιο εκδίκησης!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ PROMO VIDEO ΤΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ:  Η Νισάν συγχωρεί, η Σιρίν δαιμονίζεται!

Η Μπερσάν αναθέτει στα κορίτσια καινούργια δουλειά, αλλά όταν φεύγει, η Μπαχάρ θυμώνει με την Τζεϊντά που δεν αρνήθηκε τη συνεργασία. Το βράδυ, η Μπαχάρ ξενυχτά διαβάζοντας αγγλικά στον laptop, για να μπορεί να βοηθήσει τα παιδιά. Ξάγρυπνη μένει και η Φαζιλέτ η οποία θέλει, αλλά διστάζει να ξαναπιάσει τη γραφομηχανή της. Ο Ραΐφ τη βλέπει βυθισμένη στις σκέψεις της και την κατηγορεί ότι είναι έτοιμη να επιστρέψει στην παλιά της ζωή.

Στο μεταξύ, η Αστυνομία παρακολουθεί τις κινήσεις του Τζεμ και ετοιμάζει έφοδο! Η Σιρίν συγχαίρει τον Εμρέ που απαλλάχτηκε από την ευθύνη του Αρντά, αλλά εκείνος τη βάζει στη θέση της. Κι ενώ η Μπαχάρ κάνει έκπληξη στα παιδιά, με τον τρόπο που επέλεξε να μάθουν αγγλικά, η Σιρέν ζητά από τον Αρίφ να πάνε για φαγητό, γιατί δεν θέλει, λέει, να επιστρέψει σπίτι, όπου συνέχεια σκέφτεται τη μητέρα της. Εκείνος, γεμάτος ενοχές τής κάνει το χατίρι.  

Η έφοδος της Αστυνομίας στην πολυκατοικία που θα παρέδιδαν η Τζεϊντά και η Μπαχάρ τα φαγητά τους, βρίσκει τις δύο γυναίκες στο κατώφλι του διαμερίσματος των κακοποιών. Χάρη στην ψυχραιμία της Τζεϊντά, όμως, καταφέρνουν να γλιτώσουν τη σύλληψη. Πού παραδίδουν, τελικά, τις κατσαρόλες και γιατί αυτές είναι πολύτιμες;

Ο Εμρέ αποκαλύπτει στην Κισμέτ ότι δεν μπορεί να αποκτήσει άλλο παιδί, λόγω κάποιου προβλήματος υγείας κι εκείνη, λίγο αργότερα, του αποκαλύπτει ότι έχει παιδί! Τζεϊντά και Μπαχάρ συνειδητοποιούν ότι έγιναν «βαποράκια» και τους κόβονται τα πόδια. Πράγματι, η Μπερσάν επιβεβαιώνει στην Τζεϊντά ότι δεν μαγείρευαν για φιλανθρωπικό σκοπό και τρομοκρατημένη και η ίδια της λέει ότι η ζωή τους βρίσκεται σε άμεσο κίνδυνο. Και δεν φτάνει αυτό, την επομένη η Τζεϊντά δέχεται την επίσκεψη του Εμρέ, ο οποίος γνωρίζει ότι ο Αρντά δεν είναι το παιδί τους. Τι του ζητά η Τζεϊντά;

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας:ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ VIDEO