ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ

ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ - dvd 50 - περίληψη

O Ταχίρ στη φυλακή, ο Βεντάτ στην Εντατική!
pic
06/12/2019 - 11:00

Ο Αλί είναι ο πρώτος που φτάνει στον τόπο του συμβάντος και, εξοργισμένος, τα βάζει με τον Ταχίρ, που έκανε ό,τι έκανε… Όταν, μάλιστα, ο τελευταίος υποστηρίζει ότι δεν μετανιώνει λεπτό που πυροβόλησε τον Βεντάτ, ο Αλί θυμώνει ακόμη περισσότερο. «Όταν ανοίγεις το στόμα σου θα λές ότι μετάνιωσες, ακούς» του φωνάζει μέσα στο περιπολικό. Την ίδια ώρα, η Νεφές σκίζει με μανία την ταπετσαρία που απεικονίζει εκείνη και το Βεντάτ, χωρίς να σκεφτεί ότι φοβίζει τον Γιήτ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ PROMO VIDEO ΤΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ: Ο Ταχίρ συλλαμβάνεται στον τόπο του εγκλήματος!

Ένας ένας μαθαίνουν για τη σύλληψη. Πρώτη η Εσμά επισκέπτεται τον Ταχίρ στο κρατητήριο κι εκείνος της εξηγεί γιατί ήταν αναγκασμένος να βγάλει από τη μέση τον Βεντάτ. Αργότερα, μιλώντας στον Αλί, η Εσμά τού εξηγεί πόσο δύσκολη είναι η κατάσταση, καθώς ο Βεντάτ δεν κρατούσε όπλο, όπως και ότι τη φοβίζει τι θα πει ο Ταχίρ ενώπιον του εισαγγελέα.

Σειρά να επισκεφτούν τον κρατούμενο έχουν τα αδέλφια του. Η συγκίνηση και των τεσσάρων είναι μεγάλη και γίνεται ακόμα μεγαλύτερη όταν οι… κουζουλοί του ζητούν να αναλάβουν αυτοί την ευθύνη! Ο Ταχίρ το μόνο που θέλει –και τους βάζει να το υποσχεθούν– είναι πως θα προσέχουν τη Νεφές και τον Γιήτ και ότι θα συνεχίσουν κανονικά με την επίπλωση σπιτιού και μαγαζιού. Την ίδια ώρα, στο σπίτι των Καλελί η Σανιγιέ ξεσπαθώνει και διώχνει τα κορίτσια που έχουν έρθει να δουν την Ασιγιέ.

Στο Αστυνομικό τμήμα φτάνει και η Νεφές, που πέφτει κλαίγοντας στην αγκαλιά του αγαπημένου της. Εκείνος της ζητά να συνεχίσουν τη ζωή τους με τον Γιήτ, μετακομίζοντας στο σπίτι τους. Η Νεφές, που έχει μάθει στα δύσκολα, του μαθαίνει το… παιχνίδι της ευτυχίας!

Αργότερα, ο Αλί προσπαθεί να δώσει κουράγιο στη Νεφές και ενημερώνει τα αδέλφια του Ταχίρ ότι ο Βεντάτ μεταφέρθηκε στην Εντατική, άρα δεν υπάρχει ανθρωποκτονία. Επιστρέφοντας στο σπίτι, η Νεφές έρχεται αντιμέτωπη με την οργή της Σανιγιέ, που δεν σταματά να… ξεσπαθώνει παρά τα όσα της λένε οι γιοι της. Ο Φικρέτ φτάνει έξω από την Εντατική και κοιτώντας τον αναίσθητο Βεντάτ μια κλαίει και μια τον κατηγορεί. Στο σπίτι, ο πόνος είναι μεγάλος για τα αδέλφια Καλελί…

 

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας:ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ VIDEO