Η σοκαριστική απάντηση του Τζαν Γιαμάν σε θαυμάστρια στην Ισπανία!

Ζήτησε από το μεταφραστή να μην το μεταφράσει...
pic
04/12/2019 - 09:37

Ο Τζαν Γιαμάν ο οποίος με τις δηλώσεις του τον τελευταίο καιρό έχει μπει στο στόχαστρο των σχολιαστών, φιλοξενήθηκε ως καλεσμένος σε τηλεοπτική εκπομπή της Ισπανίας. Με την απάντηση που έδωσε στην ερώτηση μιας θαυμάστριας του, έμεινε στην επικαιρότητα των σόσιαλ μίντια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Έσπασε τον «κώδικα» σιωπής ο Τζαν Γιαμάν και όχι μόνο! Τι είπε και προκάλεσε αρνητικά σχόλια;

Η γυναίκα είπε στα ισπανικά στον Τζαν Γιαμάν: "Θα προχωρήσουμε θεωρώντας ότι ο Τζαν Γιαμάν είναι ένας τέλειος και ιδανικός άνθρωπος. Αλλά, μπορείς να μας πεις κάτι για να μας αποδείξεις ότι ο Τζαν Γιαμάν είναι από αυτό τον κόσμο;". Ο Τζαν Γιαμάν στην ερώτηση που του μεταφράστηκε δείχνοντας τον πίσω χώρο του στούντιο, είπε: "Να περάσουμε στο δωμάτιο πίσω...". Ο διερμηνέας, ο οποίος εξεπλάγην από την απάντηση του Τζαν Γιαμάν, τον ρώτησε: "Να το μεταφράσω αυτό;" και ο ηθοποιός του απάντησε "Όχι".

Η εξέλιξη των όσων ανεξέλεγκτα συνεχίζει να λέει ο γόης Τζαν είναι ότι, μετά την αναβολή της σειράς του για τον Σεπτέμβριο, θα μείνει για καιρό μακριά από την Τουρκία, καθώς "αποφασίστηκε", μόλις ολοκληρώσει το στρατιωτικό του να ταξιδέψει στο εξωτερικό και στη συνέχεια να παρουσιάσει το ιταλικό "Survivor"! Θα κάνουν καιρό να τον ξαναδούν οι Τούρκοι και, κυρίως, να τον... ξανακούσουν!

 

Πηγή: http://www.hurriyet.com.tr/kelebek/magazin/can-yamandan-kadin-hayranina-soke-eden-yanit-arka-odaya-gecelim-41388683

Πηγή: http://www.milliyet.com.tr/cadde/galeri/can-yaman-italyada-survivor-sunacak-6094078/1

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας:ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ VIDEO