Μπαρίς Αρντούτς ή Μπουράκ Ντενίζ; ποιος θα είναι στο πλευρό του Οζτζάν Ντενίζ στη νέα σειρά του;

Ποιος θα βρεθεί δίπλα στο «βασιλιά»;
pic
02/12/2019 - 13:31
Αρχικά, οι πληροφορίες ήθελαν τον Οζτζάν Ντενίζ, σεναριογράφο και παραγωγό, της σειράς «Kral» («Ο βασιλιάς»)  –στην οποία θα πρωταγωνιστεί κιόλας–, να είχε προτείνει στον Μπαρίς Αρντούτς έναν σημαντικό ρόλο.  Εκείνος, όμως σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα αρνήθηκε για τους δικούς του λόγους. Σήμερα, με ανάρτησή της στο λογαριασμό της στο instagram, η δημοσιογράφος Μπιρσέν Αλτούντας ανακοίνωσε ότι ο Οζτζάν Ντενίζ έδωσε τα χέρια με τον Μπουράκ Ντενίζ. Η σειρά αναμένεται μέσα στο 2020, από το κανάλι ATV, και τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν άμεσα.

Να θυμίσουμε ότι ο κούκλος Μπαρίς κράτησε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο «Kuzgun», το οποίο ξεκίνησε δυναμικά την πρώτη σεζόν, αλλά δεν συνέχισε με την ίδια επιτυχία στον δεύτερο που, τελικά, «κόπηκε». Ωστόσο, ο ίδιος ο ηθοποιός πήρε πολύ θετικές κριτικές για την ερμηνεία του. Από την άλλη, ο επίσης γοητευτικός Μπουράκ Ντενίζ ήταν ο πρωταγωνιστής για δύο σεζόν της σειράς «Bizim Hikaye», που ολοκληρώθηκε τον περασμένο Μάιο.

Μένει να δούμε, λοιπόν, ποιος θα βρεθεί στο πλευρό του πολυτάλαντου Οζτζάν… Στο μεταξύ, δεν έχει ξεκαθαρίσει και το θέμα της πρωταγωνίστριας της σειράς. Λέγεται ότι ο ρόλος έχει προταθεί στη Νουγκιούλ Γεσιλτσάι, αλλά ακούγεται έντονα και το όνομα της Λεϊλά Λυδία Ταουτλού.

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας:ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ VIDEO