Ποια είναι η "ιστορία" του Οζτζάν Ντενίζ για την εμμονή του με την Ασλί Ενβέρ;

Μέσω μιας ανάρτησης στο instagram απαντά ο ηθοποιός
pic
01/12/2019 - 13:33

Παραμένει στην επικαιρότητα το θέμα του ρόλου της Ασλί Ενβέρ στο διαζύγιο του Οζτζάν Ντενίζ. Αυτή τη φορά μίλησε ο ίδιος και το έκανε μέσα από ένα story που ανέβασε στο λογαριασμό του στο instagram. Ο γοητευτικός ηθοποιός δείχνει απογοητευμένος και πικραμένος. Μήπως και θυμωμένος; "Κατά τη διάρκεια της καριέρας μου, έχω αδικηθεί από αμέτρητα κατασκευασμένα και ψεύτικα νέα. Στην αρχή βιαζόμουν να απαντήσω σε κάθε "επίθεση". Μετά κατάλαβα ότι αυτό ακριβώς είναι που επιδιώκουν: να σε σύρουν μέσα σε αυτή την παγίδα, να δημιουργήσουν ένα ψεύτικο χάος, να το αρμέξουν όσο περισσότερο μπορούν και να βγάλουν χρήματα από αυτό.  Όσο το κάνουν αυτό δε νοιάζονται καθόλου για το ότι σε σπρώχνουν να χάσεις το στόχο σου, για την κομματιασμένη ψυχολογία σου και τα κατεστραμμένα οικονομικά σου. Πολύ αργότερα έμαθα ότι έπρεπε να μένω σιωπηλός. Αυτά τα κατασκευασμένα "νέα" παίρνουν φωτιά, όταν απαντάς. Γι' αυτό, αν σιωπώ σε κάτι, δεν είναι λόγω της ευγένειάς μου, αλλά για να μη βοηθώ τα ψέμματα και τους ψεύτες.

Αν και ο Οζτζάν Ντενίζ μιλάει για fake news, η Ασλί Ενβέρ χθες σχολίασε τα όσα λέγονται: Η απάντηση της Ασλί Ενβέρ για το ρόλο της στο διαζύγιο του Οζτζάν Ντενίζ! 

 

Διαβάσατε γιατί η Φεϊζά Ακτάν θεωρεί υπεύθυνη για το διαζύγιο της την Ασλί Ενβέρ; Η Ασλί Ενβέρ υπεύθυνη για το διαζύγιο του Οζτζάν Ντενίζ;

 

 

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας:ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ VIDEO