ΦΤΕΡΩΤΟΣ ΘΕΟΣ

ΦΤΕΡΩΤΟΣ ΘΕΟΣ - επεισόδιο 15/11 - περίληψη

Δυσάρεστη έκπληξη για τη Σανέμ στη σύσκεψη για τη νέα καμπάνια!
pic
14/11/2019 - 15:40

Οι προσπάθειες της Χιουμά να πλησιάσει τον Τζαν πέφτουν στο κενό, ωστόσο εκείνη δεν τα παρατά. Κι αφού δεν καταφέρνει εκείνη να φτιάξει τη σχέση της με τον Τζαν, κάνει ότι μπορεί για να δει την Τζεϊντά να διαδέχεται τη Σανέμ στη ζωή του.

Ο Φάμπρι και η Αϊλίν από την άλλη συνεργάζονται στενά για να προλάβουν να κυκλοφορήσουν το άρωμα της Σανέμ με την καμπάνια που ετοιμάζουν στην "Υπέροχη Ιδέα" για τη Red Mode. 

ΔΕΙΤΕ ΤΑ PROMO VIDEO ΤΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ: Μεγαλώνει η κρίση ανάμεσα στον Τζαν και τη Σανέμ!

Μια δυσάρεστη έκπληξη περιμένει τη Σανέμ όταν τηλεφωνεί στεναχωρημένη στον Τζαν. Η φωνή μέσα στο μυαλό της δυναμώνει και οι περιπέτειες αρχίζουν! Λίγη ώρα αργότερα πιάνεται στα πράσα από τον Τζαν, ο οποίος αντί να κολακευτεί από τη συμπεριφορά της, θυμώνει πολύ...

Ο Οσμάν απογοητευμένος από τη Λεϊλά της λέει ότι παραιτείται από εκείνη, αφού πιστεύει ότι δεν έχει ξεπεράσει τον Εμρέ. Πάντως, την προειδοποιεί να προσέχει γιατί ο κίνδυνος να πληγωθεί είναι μεγάλος. Η αλήθεια είναι ότι όσο υπάρχει η Αϊλίν στη ζωή του με οποιοδήποτε τρόπο, ο κίνδυνος αυτός είναι μεγάλος.

Στην "Υπέροχη Ιδέα" γίνεται ακόμα μια σύσκεψη για την καμπάνια της Red Mode. Η Σανέμ δε θα μπορούσε να φανταστεί την εξέλιξή της...

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας:ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ VIDEO