ΜΙΑ ΖΩΗ (KADIN)

ΜΙΑ ΖΩΗ - dvd 87 - περίληψη

Η Σιρίν σκοτώνει τον Σαρπ!
pic
02/11/2019 - 08:48

Ο Σαρπ είναι ευτυχισμένος: το βράδυ κοιμήθηκε δίπλα στην Μπαχάρ και το πρωί ξυπνάει από τις φωνές των παιδιών του που ήρθαν να τον δουν.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ PROMO VIDEO ΤΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ: Η Νισάν και Ντορούκ ξυπνούν τον ευτυχισμένο Σαρπ!  

Το πρωινό δεν έχει ξεκινήσει το ίδιο ευχάριστα για τη Σιρίν και τον Ενβέρ που δέχονται τις πρώτες επισκέψεις για τα συλλυπητήρια. Η Σιρίν θεωρεί η γειτόνισσα εκτός από τη συμπαράστασή της ήρθε να θέσει υποψηφιότητα για τη θέση της Χατιτζέ δίπλα στον Ενβέρ και γίνεται έξαλλη. Ο Ενβέρ για άλλη μια φορά καταλαβαίνει ότι δεν μπορεί να ελέγξει την κόρη του. Ωστόσο, έχει δώσει μια υπόσχεση στη Χατιτζέ....

Η κ. Φαζιλέτ λέει στη Ζαλέ ότι αναζητά και πάλι μια γυναίκα για να φροντίζει το γιο της και εκείνη αναθέτει αυτή την αποστολή στη Τζεϊντά. Η κοπέλα φθάνει στο σπίτι του νεαρού Ραϊφ, που δε θέλει καν να την αφήσει να μπει. Όμως, η Τζεϊντά δείχνει να ξέρει να χειρίζεται δύστροπους ανθρώπους!

Ο δικηγόρος του Νεζίρ ενημερώνει την Μπαχάρ ότι ο Νεζίρ έχει εξασφαλίσει τη μόρφωση της Νισάν και του Ντορούκ, αλλά ο Σαρπ δε θέλει ούτε να το ακούει. Την ίδια ώρα, ο Μουνίρ λέει στην Πιρίλ ότι ο πατέρας της καταχράστηκε τα χρήματα του Σαρπ και ότι θα έπρεπε εκείνη να του τα επιστρέψει. Η Πιρίλ όμως είναι πολύ πληγωμένη από την επιστροφή του Σαρπ στην Μπαχάρ. Το ίδιο πολύ πληγώνεται και ο Αρίφ όταν πηγαίνει στο δωμάτιο της Μπαχάρ και τη βλέπει ευτυχισμένη με τον Σαρπ.

Η επόμενη επίσκεψη που δέχονται ο Σαρπ με την Μπαχάρ είναι ο Ενβέρ και η Σιρίν. Η Μπαχάρ ανακοινώνει στην αδερφή της ότι είναι ξανά οικογένεια με τον Σαρπ και ότι μόλις θα βγουν από το νοσοκομείο θα ζήσουν όλοι μαζί, όπως θα ήθελε και η Χατιτζέ. Η Σιρίν κλείνει τη ροή στο φάρμακο που παίρνει ο Σαρπ. Την ώρα που τον κοιτάει στα μάτια, ζητάει συγνώμη για το παρελθόν και δίνει υποσχέσεις για το μέλλον το μόνο που θέλει είναι να τον σκοτώσει!

Όταν το ζευγάρι μένει ξανά μόνο κάνουν όνειρα για το μέλλον. Ο Σαρπ αποκοιμιέται ευτυχισμένος. Και δεν ξαναξυπνά... Η Μπαχάρ καταρρέει και δίπλα της είναι μόνο η κ. Φαζιλέτ!

 

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας:ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ VIDEO