ΚΡΑΤΑ ΜΟΥ ΤΟ ΧΕΡΙ

ΚΡΑΤΑ ΜΟΥ ΤΟ ΧΕΡΙ - dvd 32 - περίληψη

Ο Τζενκ γλυτώνει το θάνατο και θέλει να ντυθεί γαμπρός!
pic
01/11/2019 - 20:42

Ο Καντίρ είναι αποφασισμένος να κλείσει οριστικά τους λογαριασμούς του με τον Τζενκ και να τον εκδικηθεί για την αυτοκτονία της αδερφής του, για την οποία τον θεωρεί υπεύθυνο. Πρώτα φροντίζει να χωρίσει με την Μελίς και μετά πάει να συναντήσει τον Τζενκ. 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ PROMO VIDEO TOY ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ: Ο Καντίρ έχει ετοιμάσει τον πιο ρομαντικό χωρισμό του αιώνα!

Ο Τζενκ ευτυχισμένος όσο ποτέ κρατάει στα χέρια του το μονόπετρο με το οποίο σκοπεύει να κάνει πρόταση γάμου στην Αζρά και ξεκινάει να πάει στο σπίτι της. Ο Καντίρ τον βρίσκει στο ανθοπωλείο που σταμάτησε να πάρει λουλούδια και μπαίνει στο αυτοκίνητό του. Ο Καντίρ βγάζει όπλο και λέει στον Τζενκ ότι ήρθε η ώρα να πληρώσει για το χαμό της Ετζέ. Ο  Τζενκ του εξιστορεί την αλήθεια, αλλά πριν προλάβει ο Καντίρ να αντιδράσει το κακό συμβαίνει: ο Τζενκ για να αποφύγει τη σύγκρουση με ένα φορτηγό ρίχνει το αυτοκίνητο με μεγάλη ταχύτητα σε έναν τοίχο. 

Η Αζρά που έχει μάθει από την Μελίς τι συνέβη με τον Καντίρ, ανησυχεί για τον Τζενκ. Το κακό της προαίσθημα επιβεβαιώνεται γρήγορα... Αζρά, Μελίς και η υπόλοιπη οικογένεια συναντιούνται στο νοσοκομείο, έξω από το χειρουργείο.

Στο νοσοκομείο σπεύσει και η Σουμρού με τον έκπληκτο Αζμί, που λίγο πριν την άκουσε να ανακοινώνει το γάμο τους στη Χουλιά και τον Μεσούτ. Η Σουμρού δεν καταφέρνει να διαχειριστεί το μίσος της για την Αζρά και εξοργίζει τη συνήθως υπομονετική Σεράπ. Ο Αζμί νιώθει όλο και πιο αμήχανα ανακαλύπτοντας πλευρές της Σουμρού που δεν είχε προσέξει...

Η αγωνία της οικογένειας για τον Τζενκ δεν κρατά πολύ, αφού ο νεαρός βγαίνει από την εντατική και μεταφέρεται στο δωμάτιό του. Λίγη ώρα αργότερα συνέρχεται και βλέπει δίπλα του την Αζρά. Οι πρώτες του λέξεις είναι μια πρόταση γάμου! 

 

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας:ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ VIDEO