Η Νεσλιχάν Αταγκιούλ ετοιμάζεται πυρετωδώς για τη νέα της σειρά!

Τέλος Οκτωβρίου ξεκινούν τα γυρίσματα
pic
19/10/2019 - 09:36
Η Νεσλιχάν Αταγκιούλ δεν σταματά τις πρόβες για τη νέα της σειρά Sefirni Kizi στην οποία θα πρωταγωνιστεί μαζί με τον Ενγκίν Ακγιουρέκ. Τα γυρίσματα, που είχε ανακοινωθεί ότι θα άρχιζαν στα τέλη Σεπτεμβρίου, ξεκινούν τελικά στις 25 Οκτωβρίου, ενώ θα γίνουν στο Μαυροβούνιο. 

Η νέα σειρά προορίζεται για το κανάλι Star TV και είναι συμπαραγωγή των εταιριών O3 & NGM, το σενάριό της θα γράφουν οι Αϊσέ Φερντά Εριλμάζ και Νεχίρ Ερντέμ (γνωστοί σεναριογράφοι από το ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ), ενώ την σκηνοθεσία της θα κάνει ο Εμρέ Καμπακουσάκ,

 

Από το φιλικό περιβάλλον της Νεσλιχάν Αταγκιούλ έχει γίνει γνωστό ότι η νεαρή ηθοποιός είναι πολύ ενθουσιασμένη για τη νέα σειρά, ενώ έχει ήδη αρχίσει να δουλεύει και να αφιερώνει πολλές ώρες στις πρόβες. Αυτό το επιβεβαίωσε σε πρόσφατη συνέντευξη του και ο σύζυγός της, Καντίρ Ντοουλού. 

 

Ο Καντίρ Ντοουλού είπε πως με τη Νεσλιχάν κάνουν συχνά μαζί πρόβα τις σκηνές στο σπίτι. Εκείνη ετοιμάζεται πυρετωδώς και εκείνος θέλει να τη βοηθά όσο περισσότερο μπορεί. Όπως μάλιστα ανέφερε γελώντας, πολλές φορές οι πρόβες τους έχουν παρεξηγηθεί από τους γείτονες: "Εμείς έχουμε ανοιχτές πόρτες και παράθυρα για να μπαίνει μέσα καθαρός αέρας και για να μπορούν να μπαίνουν και να βγαίνουν τα σκυλιά μας όποτε θέλουν μέσα στο σπίτι. Οι γείτονες μας ακούνε τις πρόβες και νομίζουν ότι μαλώνουμε. Τους έχουμε ακούσει να το συζητούν." Στην ίδια συνέντευξη ο Καντίρ Ντοουλού είπε ότι η  Νεσλιχάν είναι πολύ ταλαντούχα και θεωρεί πως το να τη βοηθά στις πρόβες κάνει και σε εκείνον πολύ καλό. 


Πηγή:https://televizyongazetesi.com/komsulari-neslihan-atagul-ve-kadir-dogulu-kavga-ediyor-saniyor-ama-hepsi-sefirin-kizi-icin/1174553

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας:ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ VIDEO