ΚΡΑΤΑ ΜΟΥ ΤΟ ΧΕΡΙ

ΚΡΑΤΑ ΜΟΥ ΤΟ ΧΕΡΙ - dvd 30 - περίληψη

Η Αζρά επαναστατεί! Ζητάει από τον Τζενκ να είναι πάλι μαζί!
pic
18/10/2019 - 16:44

Η επόμενη μέρα των αποκαλύψεων της Σεράπ βρίσκει τη Φεριντέ και τον Τζενκ να ξυπνούν στο σπίτι της Αζρά. Την ώρα του πρωινού φθάνουν και ο Αρντά με τη Μελίς. Η Σεράπ συνειδητοποιεί ότι τα παιδιά της αγαπούν πολύ τη γιαγιά τους και αυτό τη σπρώχνει να σκεφτεί τις συνέπειες των πράξεών της. Ο άνθρωπος με τον οποίο επιλέγει να το συζητήσει είναι η Σουμρού, η οποία δεν είναι καθόλου χαρούμενη με τις εξελίξεις.

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ PROMO VIDEO ΤΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ: Η Σεράπ τρέχει να πει στη Σουμρού ότι αποκάλυψε τα πάντα στη Φεριντέ. Εκείνη δεν μπορεί να πιστέψει την αφέλεια της Σεράπ, αλλά δε θέλει και να την αποπάρει. Τι άλλο μαθαίνει; Η Σουμρού «μαλώνει» τη Σεράπ!

Η Φεριντέ αναλογίζεται τα όσα συμβαίνουν, ενώ στο μυαλό της έρχονται και τα λόγια του γιατρού της να τη «μαλώνει» γιατί αμελεί τις θεραπείες της.  Εκείνη, όμως, έχει πάρει τις αποφάσεις της.

Αποφάσεις παίρνει και η Αζρά, η οποία κουράστηκε να φοβάται για τον Μερτ, αλλά και δεν αντέχει να βλέπει τον Τζενκ να απομακρύνεται από κοντά της. Η Σουμρού και η Σεράπ είναι οι πρώτες που αντιλαμβάνονται την αλλαγή στη συμπεριφορά της Αζρά. Αμέσως μετά η κοπέλα τρέχει να συναντήσει τον Τζενκ.

Ο Τζενκ ακούει έκπληκτος την Αζρά να του λέει τι την έσπρωξε να τον χωρίσει και να του ζητά να τη συγχωρέσει. Θα είναι η αντίδρασή του αυτή που περίμενε η κοπέλα;

Η Φεριντέ αποφασίζει να φτιάξει την τελική της διαθήκη. Οι επιλογές και οι όροι της σίγουρα θα προκαλέσουν πολλές αντιδράσεις. Ωστόσο, όταν λίγο αργότερα διαβάζει τους όρους του συμβολαίου που έχει υπογράψει η Σεράπ με τη Σουμρού σιγουρεύεται πως έχει κάνει το σωστό. Κι ενώ η Σεράπ παλεύει για να αποφασίσει αν πρέπει να πιστέψει τη Φεριντέ ή τη Σουμρού και τον Αζμί, η Φεριντέ βγάζει έναν άσο από το μανίκι της για να πείσει τον Αζμί να κάνει το σωστό.

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας:ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ VIDEO