Κιβάντς Τατλιτούγ: Βαρέθηκε την υποκριτική ή θέλει μόνο ένα διάλειμμα;

Έκπληξη το επόμενο βήμα του! Τι ετοιμάζει;
pic
18/10/2019 - 15:08

Ενώ τα κουτσομπολιά δίνουν και παίρνουν για το αν απάτησε τη σύζυγό του, κυκλοφόρησε η είδηση ότι η επόμενη δουλειά του Κιβάντς Τατλιτούγ δε θα είναι ούτε σειρά, ούτε ταινία... 

Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο Εϊλέμ Ιπέκ Σαφάκ, ο Κιβάντς Τατλίτουγ, που του αρέσει να τραγουδάει, θα συνεργαστεί με το συνθέτη Αϊκούτ Γκιουρέλ. Ο ηθοποιός θέλει να ερμηνεύσει με τον δικό του τρόπο ορισμένα παραδοσιακά και λαϊκά τουρκικά τραγούδια. Αυτός είναι ο επόμενος του στόχος, σύμφωνα με τη δημοσιογράφο.

 

Ίσως η ιδέα για στροφή στη μουσική να του γεννήθηκε από εκείνο το διαφημιστικό που έπαιξε κιθάρα...  Ο Κιβάντς ροκάρει και μας αρέσει πολύ!

 

Πάντως, και στο πιάνο είναι υπέροχος... Ο Κιβάντς Τατλιτούγ παίζει πιάνο και τα like πέφτουν βροχή!Τελευταία, ωστόσο, ο γοητευτικός  Κιβάντς Τατλίτουγ απασχολεί τον Τύπο και με τα προσωπικά του. Οι φήμες ήταν τόσο έντονες που αναγκάστηκε να βγει και να διαψεύσει όσους ισχυρίζονται ότι έχει απατήσει τη σύζυγο του Μπασάκ Ντιζέρ με την συμπρωταγωνίστρια του Sara Sampaio στη διαφήμιση που γύρισε πριν από έξι μήνες. Ο ηθοποιός μέσα από το λογαριασμό του στο Twitter σχολίασε: "Με τη σύζυγο μου ήμαστε μαζί από το 2013. Δεν καταλαβαίνω ποιος είναι ο σκοπός αυτής της ψευδούς είδησης με τίτλο "Έχουν σχέση;" που αναφέρεται  σε μια συνάδελφο, την οποία δεν συνάντησα ποτέ ξανά μετά το γύρισμα της διαφήμισης".  Ο ηθοποιός, μάλιστα, ανέφερε ότι θα κινηθεί νομικά, συμπληρώνοντας: "Οι ειδήσεις που δημοσιεύονται εδώ και μερικές μέρες σχετικά με το γάμο και την οικογένεια μου, αψηφούν την ιερότητα του γάμου και της ατομικότητας. Όσα λέγονται σχετικά με το γάμο μου είναι αναληθή. Είμαι αναγκασμένος να κάνω χρήση των νόμιμων δικαιωμάτων μου".  
 

Πηγή:http://www.milliyet.com.tr/cadde/kivanc-tatlitug-aldatmayi-kabul-edemem-6057674 

https://televizyongazetesi.com/kivanc-tatlitug-album-yapacak-yanlis-okumadiniz/1174098

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας:ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ VIDEO