Η ΝΥΦΗ

Η ΝΥΦΗ - dvd 120 - περίληψη

Νέα χαριστική βολή δίνει το παρελθόν στη Σουρεϊγιά!
pic
18/10/2019 - 12:57

Η Σουρεϊγιά αδυνατεί να διαχειριστεί τις αποκαλύψεις για την παιδική της ηλικία και τη σχέση της με τους γονείς της Μένει κλεισμένη στο δωμάτιο της και δε μιλάει σε κανέναν. Όσοι την αγαπούν σέβονται τη θλίψη της..

Ο Φικρέτ με τον Αντέμ ενθουσιασμένοι που έκλεισαν τη δουλειά με τους Γερμανούς, εισάγουν νέες συνήθεις στην καθημερινότητα του ομίλου Μποράν. Η Εσμά γίνεται μάρτυρας σε μια τέτοια καινοτομία και παραλίγο να πάθει έμφραγμα.

Η συμπαράσταση της Γκιουνές στη σχέση της Ντιλάρα με τον Μερτ φέρνει τις δύο γυναίκες πιο κοντά όταν συναντιούνται κατά λάθος στο σπίτι της Σανέμ.

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ PROMO VIDEO ΤΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ: Η Γκιουνές και η Ντιλάρα συναντιούνται τυχαία στο σπίτι της Σανέμ. Αυτή η συνάντηση είναι διαφορετική από κάθε προηγούμενη...  Ντιλάρα και Γκιουνές πίνουν μαζί καφέ!

 

Ο μόνος λόγος που η κάνει τη Σουρεϊγιά να βγει από το δωμάτιο της είναι για να επισκεφθεί ξανά τη θεία Φατμά. Και αυτή η συνάντηση φέρνει στο φως μυστικά: ίσως περισσότερο επώδυνα από τα προηγούμενα… Μυστικά που οδηγούν τη Σουρεϊγιά στο σπίτι της θείας της και σε μια συζήτηση που κάνει ερείπια και τις δύο γυναίκες.

Όταν η Σουρεϊγια επιστρέφει στο αρχοντικό σε χειρότερη κατάσταση από αυτή που έφυγε ο Φαρούκ εκρήγνυται. Η Σουρεϊγιά σε ένα έντονο ξέσπασμα του λέει τι της συμβαίνει. Θα τον αφήσει να σταθεί πλάι της αυτή τη φορά ή θα κλειστεί και πάλι στο καβούκι της;

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας:ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ VIDEO