Η ΝΥΦΗ

Η ΝΥΦΗ - dvd 119 - περίληψη

Η Σουρεϊγιά μαθαίνει την αλήθεια που ανατρέπει τη ζωή της!
pic
11/10/2019 - 12:46

Ο Αντέμ γυρνάει στο σπίτι, αλλά τα νεύρα του για το ότι η Ντιλάρα έχει έναν νέο άνδρα στη ζωή της δεν τον εγκαταλείπουν. Η Γκιουνές είναι δίπλα του, αλλά αυτή τη φορά δε δείχνει ούτε υπομονή, ούτε κατανόηση.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ PROMO VIDEO ΤΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ: Ο Αντέμ δε βρίσκει υποστήριξη ούτε στην Γκιουνές!

Αντίθετα, στο αρχοντικό ο Φαρούκ βρίσκει να πει τα λόγια που έχει ανάγκη να ακούσει ο Φικρέτ. Ο δεύτερος Μποράν που τα καταφέρνει με τα λόγια το ίδιο καλά είναι ο Οσμάν στην προσπάθειά του να κρατήσει την Αναστασία κοντά του.

Οι ώρες που περνάει ο Φαρούκ μακριά από το αρχοντικό προκαλούν μεγάλα ερωτηματικά στην οικογένεια. Η Σουρεϊγιά κρατάει το στόμα της κλειστό και το μόνο που την ενδιαφέρει είναι να μπορεί να βλέπει τον Φαρούκ λίγο περισσότερο. Τα σχέδια του για να λύσει αυτό το πρόβλημα κάνουν τη Σουρεϊγιά να αισθάνεται πολύ άβολα. Καθώς τα όνειρα της επιμένουν, ζητά από τη Σανέμ να έρθει να μιλήσουν. Αυτά που μαθαίνει η Σουρεϊγιά αλλάζουν εντελώς αυτά που πίστευε για το παρελθόν της. 

Ο Αντέμ καταφεύγει στην ψυχολόγο του για τα νέα δεδομένα που ταράζουν τη ζωή του. Για μια ακόμα φορά εκείνη του τον κάνει να δει από που προέρχονται οι ανησυχίες του, αλλά και του θυμίζει ποιο είναι το μεγαλύτερο δώρο που μπορεί να κάνει  στο γιο του. 50:08 - 52:06

Η Σουρεϊγιά πηγαίνει στο σπίτι της γυναίκας που την κρατούσε όταν ήταν μικρή και οι γονείς της δούλευαν. Όσα ακούει έχουν λογική, αλλά πληγώνουν πολύ την ήδη ταραγμένη κοπέλα. 
Ο Φαρούκ κάνει τα αποκαλυπτήρια του νέου του εστιατορίου στην οικογένεια. Οι αντιδράσεις είναι κάτι παραπάνω από ενθουσιώδεις. Μόνο ένας δε συμμετέχει…

Η καλή διάθεση όλων δεν καταφέρνει να φτιάξει το κέφι της Σουερϊγιά, η οποία δε θέλει να πιστέψει όσα έμαθε από τη θεία Φατμά.  Το περιεχόμενο του κουτιού που της έδωσε η στοργική γυναίκα γίνεται η χαριστική βολή για τη Σουρεϊγιά, η οποία δε θέλει να μοιραστεί τον πόνο της με κανένα.  

 

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας:ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ VIDEO