ΚΡΑΤΑ ΜΟΥ ΤΟ ΧΕΡΙ

ΚΡΑΤΑ ΜΟΥ ΤΟ ΧΕΡΙ - dvd 28 - περίληψη

Η Σεράπ είναι η κρυφή χρηματοδότης της Σουμρού!
pic
04/10/2019 - 15:46

Ο Μπουρχάν και η Τζανσού έρχονται όλο και πιο κοντά, ενώ η κοπέλα μοιάζει να είναι πραγματικά συγκινημένη από τον πατέρα που μόλις γνώρισε.

Στο σπίτι της Αζρά ο Τζενκ μαθαίνει από την κοπέλα ότι η Φεριντέ είναι ξανά άρρωστη και αποφασίζουν να την πιέσουν μαζί να παραδεχτεί την αλήθεια, ώστε να μπορεί να ακολουθεί τη θεραπεία της κάτω από τις καλύτερες συνθήκες. Πως είναι η σχέση των δύο νέων μετά τον τελευταίο τους καβγά;

ΔΕΙΤΕ ΤΟ PROMO VIDEO ΤΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ: Τζενκ και Αζρά αποδέχονται το χωρισμό τους...

Το επόμενο πρωί η Σουμρού φθάνει περιχαρής στο café! Ο λόγος; Μία δική της συνέντευξη σε ένα περιοδικό μεγάλης κυκλοφορίας στην οποία ισχυρίζεται πως είναι το νέο πρόσωπο της εταιρείας Τσελέν, το οποίο μάλιστα συνέβαλε σοβαρά στη διάσωσή της από τη χρεοκοπία.

Η συνέντευξη αυτή προκαλεί την οργή του Τζενκ και της Φεριντέ, αλλά και την σοβαρή ανησυχία της Σεράπ. Ο λόγος; Η Σεράπ είναι η κρυφή χρηματοδότης της Σουμρού: η γυναίκα που αρνήθηκε να δώσει τα χρήματα στο γιο της για να σώσει την εταιρεία, τα έδωσε στη Σουμρού!

Η πρωινή χαρά της Σουμρού δε διαρκεί όλη τη μέρα. Στην εταιρεία καλείται έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και της γίνονται αυστηρές συστάσεις από τη Φεριντέ μπροστά σε όλους, ενώ η Τζανσού της δίνει το βράδυ τη χαριστική βολή!

Η Φεριντέ είναι η μόνη που θυμάται τα γενέθλια της Σεράπ και διοργανώνει για χάρη της μια οικογενειακή γιορτή. Ακόμα μια έκπληξη από τη Φεριντέ φέρνει τη Σεράπ σε πολύ δύσκολη θέση.

Η Φατμά συνέρχεται και από το νοσοκομείο ειδοποιείται τόσο η Σουμρού όσο και η Αζρά. Ποια από τις δύο θα καταφέρει να φθάσει πρώτη; Πως θα αντιδράσει η Φατμά;

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας:ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ VIDEO