Η ΝΥΦΗ

Η ΝΥΦΗ - dvd 118 - περίληψη

Η Σουρεϊγιά αντιμέτωπη με το παρελθόν της!
pic
04/10/2019 - 11:14

Η Σουρεϊγιά προσπαθεί να συνέλθει από το σοκ που της προκάλεσε η επιγραφή του νέου εστιατορίου, ενώ ο Φαρούκ συνεχίζει να της περιγράφει τα σχέδια του. Η συγκίνησή της είναι πολύ μεγάλη! 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ PROMO VIDEO ΤΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ: Ο Φαρούκ, χωρίς να το αντιλαμβάνεται, έχει ξυπνήσει έντονες συγκινήσεις αλλά και ανησυχίες... Η κοπέλα προτιμά να τα κρατά όλα για τον εαυτό της...  Η Σουρεϊγιά κρατάει τον Φαρούκ μακριά από τις σκέψεις της!

Την ίδια ώρα, η Εσμά και η Κιγιμέτ θυμούνται τα παλιά και περνάνε υπέροχα. Η Κιγιμέτ θέλει να «βοηθήσει» τον Οσμάν να παντρευτεί. Η Εσμά εξακολουθεί να μη θυμάται ότι ο γιος της είναι ερωτευμένος με την Αναστασία. Το κακό είναι ότι θα το ανακαλύψει ξανά με έναν έντονο τρόπο! Οι Μποράν προσπαθούν να μάθουν να ζουν με τις εκρήξεις και τα κενά της Εσμά, αλλά δεν είναι εύκολο. Ευτυχώς, έχουν ο ένας τον άλλο…

Η επιθυμία της Ντιλάρα να βγει και να διασκεδάσει με τον γοητευτικό Μερτ νικάει το δισταγμό της να εμπιστευτεί το μωρό της στον Αντέμ. Και η εξέλιξη της βραδιάς της αποδεικνύει ότι έκανε πολύ καλά!  

Την επομένη, ο Αντέμ βλέπει τον Μερτ να φεύγει από το σπίτι της Ντιλάρα και ακολουθεί μεγάλος καβγάς. Το πρόβλημα για τον Αντέμ γίνεται ακόμα μεγαλύτερο αργότερα, όταν εξαιτίας του μεγάλου του εκνευρισμού τινάζει στον αέρα μια πολύ σημαντική επαγγελματική συνάντηση στον Όμιλο.  Ο Φικρέτ προσπαθεί να του ζητήσει το λόγο και οι τόνοι ανεβαίνουν και ανάμεσα στα δύο αδέρφια.

Η Σουρεϊγιά πηγαίνει να δει τον Φαρούκ στο εστιατόριο. Η φωτογραφία των γονιών της της γεννά αναμνήσεις που την κάνουν να νιώθει περίεργα. Ωστόσο, δε μοιράζεται καμία σκέψη της με τον Φαρούκ. Αντίθετα, ξεσπά στην κουζίνα και προσπαθεί να ξεχαστεί μαγειρεύοντας. Μέχρι που έρχεται η Αναστασία για να πάρει τα πράγματά της. Η Σουρεϊγιά προσπαθεί να την πείσει ότι το μόνο που χρειάζεται να δώσει στον Οσμάν είναι λίγο χρόνο ακόμα. Πιστεύει και η Αναστασία ότι αυτό είναι το μόνο που χρειάζεται η σχέση της με τον Οσμάν; 

 

 

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας:ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ VIDEO