Η ΝΥΦΗ

Η ΝΥΦΗ: dvd 115 - περίληψη

Η Εσμά για μια ακόμα φορά απέναντι σε όλα τα παιδιά της!
pic
12/09/2019 - 23:23

Η Γκιουνές συναντά τυχαία την Ντιλάρα μετά την κοινή συνεδρία του Αντέμ και της Ντιλάρα στην ψυχολόγο. Κάτι έχει αλλάξει προς το καλύτερο ανάμεσα στις δύο γυναίκες. Κάτι που δεν ισχύει για όλους: η Σουρεϊγιά αναγκάζεται να πει στην Αναστασία ότι απολύεται, ενώ ο Φαρούκ έρχεται αντιμέτωπος με τον Ακίφ, που αισθάνεται ότι τον πρόδωσε ο καλύτερος του φίλος.  

ΔΕΙΤΕ ΤΟ PROMO VIDEO ΤΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ: Η Σουρεϊγιά υποκύπτει στην Εσμά!

Ένα ακόμα απροσδόκητο γεγονός κρύβει η ημέρα της Ντιλάρα: την ώρα που κάνει μάθημα στη νέα της μαθήτρια, ο Οσμάν την ειδοποιεί ότι το μωρό έχει πυρετό. Ο μπαμπάς της μικρής αναλαμβάνει να την πάει σπίτι, να την ηρεμήσει, αλλά και να θελήσει να τη γνωρίσει καλύτερα!

Ο Φαρούκ προσπαθεί να μιλήσει στη Σουρεϊγιά, αλλά δεν τα καταφέρνει. Έτσι, δυστυχώς, η Σουρεϊγιά μαθαίνει για τη σοβαρή απόφαση του άνδρα της μαζί με όλη την οικογένεια στο δείπνο. Εκεί που δεν μπορεί να αντιδράσει. Σε αντίθεση με την Εσμά που βγαίνει εκτός εαυτού και δεν προσέχει καθόλου τα λόγια της…

Η απόφαση του Φαρούκ προκαλεί αλυσιδωτές αντιδράσεις στην οικογένεια: ο Γκαρίπ σαστίζει με τη συμπεριφορά της Εσμά, ο Φικρέτ θυμώνει και πικραίνεται, ενώ ο Οσμάν βρίσκει την ευκαιρία να πει στη μητέρα του ότι πρέπει επιτέλους να αφήσει τους γιους της να ζήσουν τη ζωή τους με τις δικές τους επιλογές.

Όλα αυτά αποδεικνύονται πολλά για την Εσμά. Μήπως είναι περισσότερα από αυτά που μπορεί να αντέξει;

 

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας:ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ VIDEO