ΦΤΕΡΩΤΟΣ ΘΕΟΣ

ΦΤΕΡΩΤΟΣ ΘΕΟΣ - επεισόδιο 13/9 - περίληψη

Η προδοσία του Εμρέ στα χέρια της Σανέμ!
pic
12/09/2019 - 08:44

Ο Τζαν και ο Εμρέ προσπαθούν να πουλήσουν τμήμα των μετοχών τους για να σώσουν την «Υπέροχη Ιδέα», αλλά η ανταπόκριση δεν είναι καλή. Η Σανέμ εκμεταλλεύεται την αναστάτωση στην εταιρεία για να ψάξει στο γραφείο του Εμρέ. Λίγα λεπτά αργότερα η απόδειξη της προδοσίας του Εμρέ βρίσκεται στα χέρια της. 

ΔΕΙΤΕ ΤΑ PROMO VIDEOS ΤΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ: Θα δεχτεί ο ζηλιάρης Τζαν να σώσει την "Υπέροχη Ιδέα" ο Φαμπρί;

Ο Τζαν αναγκάζεται να μαζέψει τους εργαζόμενους της εταιρείας για να τους ανακοινώσει ότι οι προσπάθειες τους απέτυχαν και ότι θα προχωρήσουν σε πτώχευση. Δεν είχε υπολογίσει την άφιξη του Φαμπρί εκείνη τη στιγμή, ούτε την πρόταση του! Ακόμα χειρότερα, δεν είχε καν φανταστεί ότι πίσω από την πρόταση του Φαμπρί θα κρυβόταν η Σανέμ!

Ο Τζαν τυφλωμένος από τη ζήλια τσακώνεται ξανά με τη Σανέμ, σκίζει το γράμμα της χωρίς να το διαβάσει και ανακοινώνει ότι η συμφωνία με τον Φαμπρί ακυρώνεται. Θα καταφέρει κάποιος να τον μεταπείσει;  Πάντως, ο Εμρέ δεν έχει καμία τύχη, αφού λίγο μετά ο Τζαν όχι μόνο δε δέχεται τη συγνώμη του, αλλά  τον διώχνει από την «Υπέροχη Ιδέα». Και είναι όταν μαζεύει τα πράγματά του όταν διαπιστώνει ότι λείπουν από το φάκελο του το συμφωνητικό συνεργασίας με την Αϊλίν, αυτό που έχει η Σανέμ και είναι αποφασισμένη να το δώσει στον Τζαν!

 

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας:ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ VIDEO