ΚΡΑΤΑ ΜΟΥ ΤΟ ΧΕΡΙ

ΚΡΑΤΑ ΜΟΥ ΤΟ ΧΕΡΙ - επεισόδιο 11/9 - περίληψη

Ο Αζμί είναι αποφασισμένος να σβήσει τον Όμιλο Τσελέν!
pic
10/09/2019 - 19:54

Ο Τζενκ βρίσκει τον τρόπο να αποκτήσει ρευστότητα η εταιρεία χωρίς να πουλήσει το ακίνητό της η Σεράπ, αλλά και χωρίς να απολύσει εργαζομένους. Το κακό είναι ότι ο Αζμί ενημερώνεται για κάθε του κίνηση και ετοιμάζει το επόμενο χτύπημά του.

Η Μινέ πιέζει την Αζρά να μιλήσει στον Τζενκ για την αιτία του χωρισμού τους, αλλά η κοπέλα δεν αντέχει να ρισκάρει να χάσει ξανά τον Μερτ. Άλλωστε, ξέρει καλά ότι ο Μερτ αγαπά ακόμα τη Σουμρού και άρα αυτή μπορεί να τον επηρεάζει. Η Σουμρού πάντως συγκεντρώνει και τις υποψίες του Τζενκ ως αυτή που μπορεί να φταίει για το χωρισμό του με την Αζρά. 

Ο Καντίρ όχι μόνο δεν κάνει καμία προσπάθεια να απομακρυνθεί από τη Μελίς, αλλά δένεται ακόμα περισσότερο μαζί της. 

ΔΕΙΤΕ ΤΑ PROMO VIDEOS ΤΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ: Ο Τζενκ δεν πείθεται ότι η Αζρά ήθελε να χωρίσουν!

Η Σουμρού εμφανίζεται μαζί με τον Αζμί στο καφέ και τον συστήνει στη Χουλιά και τον Μεσούτ. Εκείνος, τους καλεί σπίτι για δείπνο!

Μία συνάντηση που είχε ο Τζενκ με υποψήφιους χρηματοδότες δεν πήγε καλά και η Αζρά τον πλησιάζει για να τον παρηγορήσει. Όταν ο Τζενκ θα γυρίσει την κουβέντα στα προσωπικά τους, η απάντηση που θα πάρει από την κοπέλα θα τον προβληματίσει. 

Ο Τζενκ κρατά κρυφή την άρνηση της χρηματοδότησης από τη Φεριντέ για να μην τη στεναχωρήσει. Ωστόσο, δεν μπορεί να κρύψει από τη μητέρα του το θυμό που νιώθει γι’ αυτήν με αποτέλεσμα να καυγαδίσουν έντονα ακόμα μια φορά. Ο Τζενκ αισθάνεται πως θα εκραγεί, ενώ ξέρει μόνον τρόπο να εκτονώνει το θυμό του… 

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας:ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ VIDEO