ΜΙΑ ΖΩΗ (KADIN)

ΜΙΑ ΖΩΗ - dvd 82 - περίληψη

Καβγάδες, αποκαλύψεις, συνωμοσίες... Τίποτα δε θα είναι ίδιο μετά από αυτή τη μέρα!
pic
23/08/2019 - 13:04

Η άφιξη του Νεζίρ στο σπίτι της Χατιτζέ δημιουργεί αμηχανία, αλλά λύνει κι απορίες. Η Μπαχάρ προσπαθεί να διατηρήσει την ψυχραιμία της, αλλά δεν είναι καθόλου εύκολο με τη Σιρίν!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ PROMO VIDEOS ΤΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ: Οι αποκαλύψεις για τη δράση της Σιρίν βγάζουν εκτός εαυτού την Μπαχάρ!

Η ξαφνική εξαφάνιση του Ντορούκ προκαλεί ακόμα μια τεράστια αναστάτωση σε όλους. Αυτός που τον βρίσκει είναι ο Νεζίρ, ο οποίος προσφέρεται επίσης να βοηθήσει να αφεθεί ελεύθερος ο Σαρπ. Ωστόσο, η ανάμνηση του θανάτου της Γελίζ δεν επιτρέπει σε κανέναν να τον ευχαριστήσει. Αντίθετα…

Οι επεισοδιακές στιγμές της ημέρας δεν έχουν τέλος: η Τζεϊντά ζεματάει το πρόσωπο της Σιρίν ως υπεύθυνη για την παρουσία του Νεζίρ εκεί, ενώ η περιτομή του Ντορούκ γλυτώνει τελευταία στιγμή την αναβολή, καθώς εμφανίζεται ο Σαρπ.   

Η Μπαχάρ προσπαθεί να συγκρατηθεί, αλλά οι φωτογραφίες του Σαρπ με τη Σιρίν δε φεύγουν από το μυαλό της. Ο καβγάς που ακολουθεί είναι από αυτούς που δε σβήνουν εύκολα από τη μνήμη των ανθρώπων!

Ο Νεζίρ μαθαίνει ότι ο Σουάτ έχει αφήσει άφραγκο τον Σαρπ και δε σκοπεύει να το αφήσει να περάσει έτσι. Ο Σουάτ καταλαβαίνει ότι κινδυνεύει, ενώ η μόνη του παρηγοριά είναι ότι η Πιρίλ συμφώνησε να πάει με τα δίδυμα στο Λονδίνο.

Η Τζεϊντά είναι ενθουσιασμένη που ο Εμρέ της έφερε τον Αρντά και που θέλει να αναλάβει τις ευθύνες του ως πατέρας. Ωστόσο, μία σημαντική λεπτομέρεια σκιάζει τη χαρά της.

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας:ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ VIDEO