ΚΡΑΤΑ ΜΟΥ ΤΟ ΧΕΡΙ

ΚΡΑΤΑ ΜΟΥ ΤΟ ΧΕΡΙ: επεισόδιο 14/8 - περίληψη

Η Φεριντέ αρχίζει να ξετυλίγει το κουβάρι της απαγωγής του Μερτ!
pic
13/08/2019 - 11:29

Ο Αρντά έχει καταλάβει ότι κρύβεται η Φεριντέ πίσω από το τηλεφώνημα που δέχτηκε η Τζεϊντά από τον πατέρα της και σπεύδει να την ευχαριστήσει. Την ίδια ώρα, η Φατμά περιπλανιέται μόνη στα μέρη που είχε πάει με τον Μερτ. Όμως και ο μικρός την αναζητά.\

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ PROMO VIDEOS ΤΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ:  Ο Καντίρ σώζει την Αζρά από την απαγωγή που εκείνος σχεδίασε! 

Ο Τζενκ με την Αζρά συζητάνε για όσα συμβαίνουν στις ζωές τους το τελευταίο διάστημα. Οι δύο νέοι μοιάζουν να ωριμάζουν μαζί, ενώ ο Τζενκ δε φοβάται να πει στην Αζρά ότι την αγαπάει! 

Ο Μεσούτ δεν έχει καταφέρει να κάνει καμία πρόοδο στη σχέση του με τη Χουλιά. Αντίθετα, αφού πρώτα του λέει ότι ήταν λάθος να φέρει την Αζρά σε επαφή με τον υπάλληλο που πιστεύει ότι ο Κεμάλ δολοφονήθηκε, του ζητάει να χωρίσουν τα περιουσιακά τους στοιχεία.

Η Φεριντέ επισκέπτεται τη Χουσνιγιέ και αρχίζει να της εξιστορεί τα γεγονότα των τελευταίων ημερών. Ανάμεσα σε αυτά και το ότι η Αζρά βρήκε τον αδερφό της. Αυτό που δεν περίμενε η Φεριντέ είναι ότι ο μικρός Αλί θα γνώριζε τον Μερτ. 

Ο Τζενκ και η Αζρά πηγαίνουν λίγα λουλούδια στον τάφο της Ετζέ. Εκεί τους περιμένει ο Καντίρ, ο οποίος πρώτα τους στήνει μια επικίνδυνη παγίδα και μετά τους βοηθάει να σωθούν. Ποιο είναι το σχέδιο του; 


Η Μελίς μετά το φιάσκο με τον Εφκάν έχει κλειστεί στον εαυτό της και στο δωμάτιο της. Η Σεράπ κάνει ότι μπορεί για να τη βοηθήσει.

Βοήθεια χρειάζεται και η Σουμρού για να ξεμπλέξει από τον Μπουρχάν που τριγυρίζει διαρκώς στα πόδια της. Τώρα, εκτός από το να μάθει η Τζανσού ότι είναι ζωντανός, ζητάει από τη Σουμρού και λεφτά.


Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας:ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ VIDEO