ΦΤΕΡΩΤΟΣ ΘΕΟΣ

ΦΤΕΡΩΤΟΣ ΘΕΟΣ - επεισόδιο 14/8 - περίληψη

Η Πολέν δεν παραιτείται από τον Τζαν!
pic
13/08/2019 - 10:54

Ο Οσμάν πνίγεται από την ανάγκη του να μιλήσει στη Λεϊλά για τα αισθήματά του, αλλά αντί γι’ αυτό παρακολουθεί τον Τζέι Τζέι να προσπαθεί να φλερτάρει την Αϊχάν.

Η Ντερέν μοιάζει να είναι η μόνη που αγχώνεται για τη δουλειά και καταπιάνεται με το να οργανώσει το γύρισμα για την εταιρεία με τους βιολογικούς χυμούς του Λεβέντ. Ο Τζέι Τζέι έχει την ευθύνη του catering στο γύρισμα. Η Ντερέν θέλει βιολογικά προϊόντα και ειδικά γεύματα για χορτοφάγους και vegan.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ PROMO VIDEOS ΤΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ: Ο Τζαν λέει στη Σανέμ ότι χώρισε οριστικά με την Πολέν! 

Την επομένη ο Τζαν ξεκαθαρίζει στην Πολέν ότι δεν πρόκειται να είναι ξανά ζευγάρι. Εκείνη, παρόλο που δείχνει να το δέχεται, του λέει ότι αποφάσισε να παρατείνει για μερικές ημέρες ακόμα την παραμονή της στο σπίτι του. 

Ο Τζέι Τζέι ζητά τη βοήθεια της Αϊλίν για τα χορτοφαγικά γεύματα κι εκείνη ζητά από τον Οσμάν να το αναλάβει. Ο νεαρός δεν μπορεί να της αρνηθεί…

Στην «Υπέροχη Ιδέα» έχουν φτιάξει ένα δέντρο ευχών και όλοι κρεμάνε τις επιθυμίες τους γραμμένες σε ένα χαρτάκι. Η Σανέν δοκιμάζει την τύχη της και σε λίγα λεπτά η ευχή της βρίσκεται στα χέρια του Τζαν.

Η Ντερέν παθαίνει ταραχή όταν ο Τζαν της λέει ότι η Αϊλίν θα συνεργαστεί μαζί τους. Προσπαθεί να προειδοποιήσει τον Τζαν ότι δεν πρέπει να την εμπιστεύεται, αλλά εκείνος είναι πολύ πιο ψύχραιμος. Με ψύχραιμο τρόπο λέει και στη Σανέμ λίγο αργότερα ότι δεν έπρεπε να είχε πάει στο καταφύγιο του την Πολέν…

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας:ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ VIDEO