ΦΤΕΡΩΤΟΣ ΘΕΟΣ

ΦΤΕΡΩΤΟΣ ΘΕΟΣ - επεισόδιο 13/8 - περίληψη

Η Πολέν ανακαλύπτει την αντίζηλό της!
pic
12/08/2019 - 13:44

Η σύνθεση στο πρωινό τραπέζι του Τζαν είναι κάπως ασυνήθιστη, αφού εκτός από εκείνον και τον Εμρέ βρίσκονται επίσης η Πολέν και η Αϊλίν. Η τελευταία έχει έρθει φέροντας κι ένα μεγάλο δώρο. Τι ζητάει για αντάλλαγμα; Η ημέρα συνεχίζεται εξίσου επεισοδιακά, καθώς στην επίσκεψη του Τζαν και της Σανέμ στο νέο χώρο για τα βιολογικά προϊόντα έρχεται και η Πολέν, ενώ παραβρίσκεται και ο Λεβέντ, τον οποίο η Σανέμ θεωρεί ότι είναι ο Άλμπατρος!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ PROMO VIDEOS ΤΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ: Ο Τζαν ζηλεύει τον Λεβέντ και το δείχνει! 

Τζαν, Σανέμ, Πολέν και Λεβέντ γευματίζουν όλοι μαζί και ο Τζαν προσπαθεί να κρατήσει τη Σανέμ μακριά από τον Λεβέντ. Η συμπεριφορά του δεν περνά απαρατήρητη από κανέναν και η Σανέμ αναγκάζεται να του πει να σταματήσει.

Ο Οσμάν προσπαθεί να βρει ένα τρόπο να μιλήσει για τα αισθήματά του στη Λέιλα, αλλά η τύχη δεν τον βοηθά. Έτσι, αντί για ένα ρομαντικό γεύμα για δύο απολαμβάνει ώρες παντομίμας για τέσσερις!

Ο Τζαν, απογοητευμένος από τη Σανέμ, αφήνει τη μεθυσμένη Πολέν στο σπίτι του και πηγαίνει στο μυστικό του καταφύγιο. Μόνο που η Πολέν βρίσκει τρόπο για να ανακαλύψει που βρίσκεται ο αγαπημένος της και μαζί σιγουρεύεται για το ποια είναι η γυναίκα που του έχει πάρει τα μυαλά… Η συμπεριφορά του Τζαν δεν της αφήνει κανένα περιθώριο να αμφιβάλλει.

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας:ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ VIDEO