ΜΙΑ ΖΩΗ (KADIN)

ΜΙΑ ΖΩΗ - dvd 80 - περίληψη

Νέα μεγάλη δοκιμασία για τη Νισάν και τον Ντορούκ εξαιτίας του Σαρπ!
pic
08/08/2019 - 13:40

Η Μπαχάρ και η Χατιτζέ προσπαθούν να κρύψουν από τον Ενβέρ και την Τζεϊντά τι συνέβη στην καφετέρια για να μην τους στεναχωρήσουν, αλλά η Σιρίν που έχει μάθει τα πάντα από τον Εμρέ τα λέει χαρτί και καλαμάρι, χωρίς να χάσει την ευκαιρία να προσβάλει την Τζεϊντά.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ PROMO VIDEOS ΤΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ: Η Σιρίν προσπαθεί μάταια να πληγώσει την Τζεϊντά! Θα τα καταφέρει;


Αρίφ και Σαρπ μαλώνουν κάθε φορά που συναντιούνται, αν και προσπαθούν για χάρη των παιδιών να είναι συγκρατημένοι.

Ο Αρίφ παίρνει τον Γιουφούφ και πάνε μαζί στην Κιγιμέτ για να δουν μήπως μπορούν να ακυρώσουν το συμβόλαιο του Σαρπ, αλλά απογοητεύονται. Ωστόσο, αυτή η συνάντηση θα αποκαλύψει ένα άλλο μυστικό.

Ο Σαρπ ξέρει ότι η Μπαχάρ δε θα κάνει τίποτα που μπορεί να πληγώσει τα παιδιά και το εκμεταλλεύεται. Η Μπαχάρ και ο Αρίφ δεν μπορούν παρά να συμμετέχουν στο παιχνίδι του.

Ο Εμρέ πηγαίνει στο σπίτι της Χατιτζέ για να της ζητήσει συγνώμη για τη συμπεριφορά της μητέρας του και να της πει ότι έχει ήδη μετανιώσει. Η μητέρα του, όμως, όχι μόνο δε μετάνιωσε, αλλά πηγαίνει στο σπίτι της Τζεϊντά για να τη βρίσει. Μέχρι που εμφανίζεται ο Σαρπ…

Η ημέρα της περιτομής του Ντορούκ έφθασε και οι ετοιμασίες αρχίζουν από νωρίς το πρωί. Θα πάει τελικά ο Αρίφ; Γιατί αυτός που μάλλον να απουσιάζει είναι ο Σαρπ;

 

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας:ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ VIDEO