ΚΡΑΤΑ ΜΟΥ ΤΟ ΧΕΡΙ

ΚΡΑΤΑ ΜΟΥ ΤΟ ΧΕΡΙ: επεισόδιο 7/8 - περίληψη

Ο Αρντά δένεται όλο και περισσότερο με τον Μερτ!
pic
06/08/2019 - 12:20

Η Αζρά νιώθει ευτυχισμένη έχοντας μόλις ακούσει τον Τζενκ να παραδέχεται ότι είναι ερωτευμένος μαζί της. Ο νεαρός από την άλλη, αναρωτιέται πόσα άκουσε η Αζρά από τη συζήτηση που είχε με τη μητέρα του. Όσο για τη Σεράπ σπεύδει να τηλεφωνήσει στη Σουμρού για να της πει τα νέα.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ PROMO VIDEOS ΤΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ: Τζενκ και Αζρά γίνονται ζευγάρι!

Η Σουμρού συνεχίζει να πιέζει τον Αζμί για να βρει τον Μερτ, ενώ έχει καταλάβει ότι κάποιος την παρακολουθεί και φοβάται. Τις πιο δύσκολες στιγμές, ωστόσο, τις περνά ο Μεσούτ, καθώς η Χουλιά του λέει κατάμουτρα ότι τον υποψιάζεται για το θάνατο του Κεμάλ και τον διώχνει από το σπίτι!

Η προσπάθεια του Τζενκ να ξεσπάσει στο μποξ δεν αποδίδει. Αντίθετα, όταν αποφασίζει να ακολουθήσει τη συμβουλή ενός μεγαλύτερου, καταλήγει αγκαλιά με την Αζρά!

Ο Μεσούτ απελπισμένος πηγαίνει να βρει τη Σουμρού και την απειλεί ότι θα την καταστρέψει αν δεν κάνει ότι μπορεί για να τον βοηθήσει να σώσει το γάμο του με τη Χουλιά. Η Σουμρού, όμως, ξέρει να αποκρούει τις απειλές του.


Στο αρχοντικό η Αζρά έχει αρχίσει να κατακτά τις καρδιές όλων, εκτός από της Σεράπ και της Μελίς. Η Φεριντέ είναι πολύ ικανοποιημένη.

Ο Τάρικ, που έχει καταλάβει ότι ο Ναζίμ τον κλέβει, τα βάζει με την Γκιονούλ. Η άτυχη γυναίκα μένει χωρίς δουλειά.

Ο Αρντά δένεται όλο και πιο πολύ με τον Μερτ, ενώ η δασκάλα της μουσικής τους λέει ότι πρέπει να παίξουν μαζί στο κονσέρτο που θα οργανώσει. Εν τω μεταξύ, ο Αζμί εντοπίζει τα ίχνη του μικρού για να βοηθήσει τη Σουμρού.  Εκείνον ποιος θα τον γλυτώσει από τη Φεριντέ που ζητάει λεπτομερή αναφορά για κάθε του ενέργεια; 

Το μόνο ευχάριστο νέο που μαθαίνει του το φέρνει ο Τάρικ: τι του ανακοινώνει;

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας:ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ VIDEO