ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ

ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ - dvd 32 - περίληψη

Φικρέτ και Βεντάτ: σύμμαχοι ή αντίπαλοι;
pic
02/08/2019 - 12:00

Η Νεφές βλέπει διαρκώς άσχημα όνειρα με τον Γιήτ και ζητά από τον Ταχίρ να του τηλεφωνήσουν. Ο Τζαχίρ μαθαίνει τα άσχημα νέα από τον Μουσταφά και δεν καταφέρνει να τα κρύψει από την Νεφές!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ PROMO VIDEOS ΤΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ: Νεφές και Ταχίρ μαθαίνουν ότι ο Γιήτ εξαφανίστηκε!

Ο μικρός Γιήτ, δυστυχώς, βρίσκεται στα χέρια του Φικρέτ. Ο Βεντάτ, που δε  γνωρίζει ότι ο μικρός έχει χαθεί, αναθέτει στη δικηγόρο του να διεκδικήσει την επιμέλεια του.

Η αναζήτηση του μικρού παιδιού δε σταματάει, ενώ η Μπεράκ υποψιάζεται πως τον Γιήτ τον έχει απαγάγει ο Βεντάτ και πηγαίνει στο σπίτι του σε έξαλλη κατάσταση. ‘Ετσι, ο Βεντάτ μαθαίνει ότι ο γιος του αγνοείται και τρέχει στο σπίτι των Καλελί. Εκεί υπάρχει κάποιος που δε φοβάται να αντιμετωπίσει τις απειλές του…

Μετά τους Καλελί, ο Βεντάτ στρέφεται στον Φικρέτ για να τον βοηθήσει να βρει τον Γιήτ. Από ότι φαίνεται, ο Φικρέτ έχει άλλα σχέδια. Λίγη ώρα αργότερα, η Νεφές μέσα στον ύπνο της νιώθει τον Γιήτ στην αγκαλιά της και αφήνεται πια να ξεκουραστεί ήρεμη. Το επόμενο πρωί γυρνάει όλοι μαζί στο σπίτι, ενώ η πρώτη επίσκεψη που δέχονται είναι του Βεντάτ!

Η ζωή συνεχίζεται πιο ήσυχα για όλους, καθώς ο Βεντάρ αποφασίζει να πάει για λίγο καιρό να μείνει στην Πόλη. Όχι, όμως, για να αποδεχθεί την ήττα του, αλλά για να κάνει τα νέα του σχέδια. Ο Φικρέτ είναι ο πρώτος που τα μαθαίνει…

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας:ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ VIDEO