ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ

ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ - dvd 31 - περίληψη

Η Νεφές δεν κινδυνεύει πια! Ισχύει το ίδιο και για τον Γιήτ;
pic
26/07/2019 - 15:00

Η αγωνία όλων για τη ζωή της Νεφές κορυφώνεται. Στο νοσοκομείο φθάνει και η Ναζάρ την κρίσιμη στιγμή που η Νεφές χρειάζεται αίμα. Η κοπέλα λέει ότι γνωρίζει ποιος είναι αυτός που θα δώσει.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ PROMO VIDEOS ΤΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ: Η Μερτζάν δε φοβάται να δώσει αίμα για τη Νεφές!

Ο Βεντάτ, παρόλο που η δικηγόρος του είναι άφαντη, είναι πολύ σίγουρος ότι μέχρι το πρωί θα έχει βγει από τη φυλακή. Επιλέγει να τηλεφωνήσει στον ίδιο τον Φικρέτ για να πάρει, όμως, μια απάντηση που δεν του αρέσει πολύ. Ο αστυνόμος μετά από αυτό το τηλεφώνημα αναζητά το μονοπάτι που θα τον οδηγήσει στον Φικρέτ. Την ίδια ώρα, η Μερτζάν δίνει αίμα για τη Νεφές.

Η εξαφάνιση του Γιήτη προκαλεί νέα αναστάτωση στους Καλελί. Το μικρό αγόρι βρίσκεται μόνο του μέσα στο δάσος. Η περιοχή γεμίζει ανακοινώσεις με την εξαφάνισή του.

Ο Βεντάτ αμέσως μόλις βγαίνει από τη φυλακή τρέχει στο νοσοκομείο. Ο Φικρέτ φροντίζει να μη μείνει εκεί πολύ, ενώ αμέσως μετά προσπαθεί να δώσει ένα σημαντικό μάθημα στον Βεντάτ, ο οποίος μάλλον δεν είναι πολύ καλός μαθητής.

Ο Γιήτ εξακολουθεί να βρίσκεται μόνος του μέσα στο δάσος, ενώ η Νεφές είναι ανήσυχη χωρίς να γνωρίζει το γιατί. Εν τω μεταξύ, η βία που δέχεται η Ναζάρ από τον Βεντάτ παύει να αποτελεί μυστικό από τη μητέρα της.

 

 

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας:ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ VIDEO