Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ (KIZIM)

Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ (KIZIM) - dvd 40 - περίληψη

Ο Ντεμίρ συλλαμβάνεται εξαιτίας της Οϊκιού!
pic
26/07/2019 - 15:40

Η Οϊκιού κρύβει στο δωμάτιο της τα χρήματα που βρήκε. Η ανησυχία της την υπόλοιπη μέρα δεν περνά απαρατήρητη από τον Ντεμίρ, αλλά το μικρό κορίτσι δε μοιράζεται το μυστικό της με κανένα. Εκτός από τον Μερτζάν!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ PROMO VIDEOS ΤΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ: Η Σεβγκί ζητάει από τον Ουγούρ να χωρίσουν!

Η Τζαντάν ετοιμάζει δείπνο για όλους, αλλά η Σεβγκί καταφέρνει με το ζόρι να πάει, αφού ο πατέρας της εξακολουθεί να μη θέλει τον Ουγούρ για την κόρη του. Θα καταφέρει να τους χωρίσει;

Ο Ντεμίρ συμβουλεύει τον Ουγούρ να κάνει πρόταση γάμου στην Σεβγκί για να μην ντρέπεται κι αυτή τον πατέρα της. Ρομαντικό, αλλά τα χρήματά του δεν φθάνουν ούτε για να αγοράσει ρούχα για να πάει να τη ζητήσει. Η Οϊκιού από την άλλη αναγκάζεται να πάρει κάποια χρήματα από αυτά που βρήκε για να τα δώσει στο σχολείο όπου συγκεντρώνουν ένα ποσό για να αγοράσουν τροφές για τις γάτες.

Ο Ουγούρ έχει άγχος για την πρόταση γάμου που ετοιμάζεται να κάνει. Οι φίλοι του τον κερνάνε ένα τσάι για να νιώσει καλύτερα κι εκεί μαθαίνουν κάτι που ίσως αργότερα τους φανεί πολύ χρήσιμο… Πάντως η Οϊκιού συνεχίζει να μη λέει τίποτα στον Ντεμίρ. Όπως δε λέει τίποτα και η Σεβγκί στον πατέρα της για το τι πρόκειται να συμβεί το βράδυ! Βέβαια, ούτε εκείνη θα μπορούσε να είχε προβλέψει όσα θα ακολουθούσαν εκείνο το βράδυ!  

Οι εκπλήξεις δε σταματούν. Την ώρα που όλοι σχολιάζουν τι συνέβη στο σπίτι της Σεβγκί, ο Ντεμίρ ενημερώνεται από τη μητέρα του Μερτζάν τι συνέβη με τα χρήματα που έδωσε η Οϊκιού για τις γάτες. Λίγο αργότερα, ο Ντεμίρ και η Τζαντάν βρίσκουν τα χρήματα στο δωμάτιο της Οικιού!

Η επόμενη μέρα ξεκινά με τον Ντεμίρ να προσπαθεί να δώσει ένα μάθημα στην κόρη του. Η Οϊκιού δείχνει πολύ μετανιωμένη, ενώ ο Ντεμίρ, που ξέρει σε ποιον ανήκουν τα χρήματα, φεύγει για να πάει να του τα επιστρέψει. Τότε, πως φθάνει να συλληφθεί για κλοπή;

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας:ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ VIDEO