Ερωτικές αναταραχές για τους αγαπημένους ηθοποιούς!

Τσακώνονται, χωρίζουν, απογοητεύονται, ερωτεύονται…
pic
17/07/2019 - 08:29
Κρίση στο γάμο της Μπενσού Σοράλ με τον Χακάν Μπας!

Η Μενσού Σοράλ και ο Χακάν Μπας, είναι μαζί από το 2015, πέρσι παντρεύτηκαν και φέτος περνάνε την πρώτη μεγάλη κρίση. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι είχε και στο παρελθόν τσακωμούς με αφορμή σκηνές ζηλοτυπίας, ωστόσο αυτή τη φορά είναι πιο σοβαρά τα πράγματα. Δεν είναι τυχαίο, λένε οι δικοί τους άνθρωποι, το ότι δεν κάνουν πια κοινές αναρτήσεις στα social media. Η τελευταία ανάρτηση της Μπενσού Σοράλ είναι από την ημέρα των ερωτευμένων στις 14 Φεβρουαρίου, ενώ η τελευταία ανάρτηση του Χακάν Μπας, είναι από τις 23 Μαρτίου που είχε ευχηθεί στη σύζυγο του για τα γενέθλια της. 

Φουλ ερωτευμένος ο Κερεμτζέμ!

Ο Κερεμτζέμ παραδέχτηκε ότι η όμορφη Ιρανή, με την οποία τον είχαν δει στην περιοχή Νισάντασι, πριν από μερικούς μήνες, είναι η κοπέλα του. Ο τραγουδιστής και ηθοποιός στην ερώτηση "Πώς πάει η προσωπική σας ζωή;", απάντησε: "Καλά. Γνωριστήκαμε την Πρωτοχρονιά του 2019. Την αποκαλώ "Αζιζά" μου, που στα Περσικά σημαίνει "αγάπη μου", έτσι την έχω αποθηκεύσει και στο κινητό μου. Μαθαίνουμε πολλά ο ένας για τον άλλο. Κάνει πολύ ωραίο πιλάφι με σαφράν, να γλύφεις τα δάχτυλα σου." 

Πολιτισμένο διαζύγιο για τον Οζτζάν Ντενίζ! Στο ίδιο σπίτι με την πρώην γυναίκα του

Ο 47χρονος Οζτζάν Ντενίζ, παντρεύτηκε το Μάρτιο του 2018, με την κατά 20 χρόνια μικρότερη του, Φεϊζά Ακτάν. Δυο μήνες μετά, απέκτησαν το γιο τους Κουζέι. Ωστόσο, το ζευγάρι χώρισε στις 26 Ιουνίου σε μια μόνο συνάντηση. Μόνο που ο Οζτζάν Ντενίζ, δεν έφυγε ακόμη από τη βίλλα του στην περιοχή Ζεκεριγιάκιόι. Όσο αναζητά νέα κατοικία, μένει μαζί με την πρώην σύζυγο του. Εξάλλου, για να βρίσκεται κοντά στο γιο του, ψάχνει σπίτι στην ίδια περιοχή. 

Μόνη η Ντιλάν Τσιτσέκ Ντενίζ

Η ηθοποιός, που πριν από μερικούς μήνες χώρισε από τον Μπιρκάν Σοκουλού, λέει είναι μόνη αυτό το διάστημα. "Αυτή τη στιγμή είμαι ευτυχισμένη που είμαι μόνη μου, δεν είμαι με κάποιον, είμαι επικεντρωμένη στη δουλειά μου", δήλωσε στους δημοσιογράφους. Πάντως, το τελευταίο διάστημα η Ντιλάν Τσιτσκ Ντενίζ έχει γίνει θέμα συζήτησης εξαιτίας της μεγάλης απώλειας βάρους. Εκείνη αρνείται ότι υπάρχει πρόβλημα νευρικής ανορεξίας και λέει ότι για την αδύνατη σιλουέτα της ευθύνονται οι τροφικές αλλεργίες. «Επειδή έχω πολλές αλλεργίες, είναι πάρα πολλά τα φαγητά που δεν μπορώ να φάω. Αλλά αγαπάω πολύ το φαγητό και τώρα προσπαθώ να παχύνω», σχολίασε η ηθοποιός.

 
Πηγές: http://www.hurriyet.com.tr/galeri-ilk-buyuk-kavga-o-detay-dikkatlerden-kacmadi-41270324?p=3

http://www.milliyet.com.tr/cadde/keremcemin-azizami-2901549

http://www.hurriyet.com.tr/galeri-eski-esiyle-ayni-evde-41266667

http://www.milliyet.com.tr/cadde/hayatimda-kimse-yok-2899342

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας:ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ VIDEO