ΦΤΕΡΩΤΟΣ ΘΕΟΣ

Η Ντεμέτ Οζντεμίρ προβλέπει το μέλλον για τη "Σενέμ" και τον "Τζαν"!

Ένα χρόνο μετρά ο έρωτας για τον Τζαν και τη Σανέμ! Τι θα γίνει με αυτούς τους δύο;
pic
16/07/2019 - 07:31

Με αφορμή τα πρώτα γενέθλια του "Φτερωτού Θεού", η Ντεμέτ Οζντεμίρ αποκάλυψε σε συνέντευξη το πως βλέπει να εξελίσσεται η σχέση Σανέμ - Τζαν! Η πρωταγωνίστρια είπε ότι όμορφα πράγματα περιμένουν το ζευγάρι. Πιο συγκεκριμένα τόνισε: "Πρέπει να υπάρχει μια κατάσταση που περιέχει ώθηση και έλξη, για να γίνεται κατανοητό το πάθος. Η επανασύνδεση να είναι όλο και πιο δύσκολη, ώστε να μπορεί να είναι ακόμα πιο πολύτιμη. Προσπαθούμε να δείξουμε τη γεύση αυτών των στιγμών. Ωστόσο μπορώ να πω αυτό: Μπορεί να χαρεί το κοινό. Όμορφα πράγματα περιμένουν τον Τζαν και τη Σανέμ".

Στην ερώτηση του δημοσιογράφου αν βλέπει να παντρεύονται οι ήρωες και τι είδους ζευγάρι θα ήταν, η Ντεμέτ Οζντεμίρ απάντησε: "Νομίζω ότι θα ήταν ένα πολύ διαφορετικό και περίεργο ζευγάρι, κυρίως λόγω των στυλ τους και του τρόπου που επικοινωνούν. Για παράδειγμα, στο μήνα του μέλιτος, αντί να πάνε σε μέρη που ξέρουμε όλοι, θα πήγαιναν στα Γκαλαπάγκος. Θα ήταν πιο τρελοί, θα λογομαχούσαν, αλλά θα τα ξαναέβρισκαν γρήγορα. Αυτό νιώθω και αυτό προβλέπω".

Μέσα από την ίδια συνέντευξη η Ντεμέτ Οζντεμίρ έστειλε το δικό της μήνυμα προς το τηλεοπτικό κοινό: " Όσοι με αγαπούν και με παρακολουθούν μέχρι σήμερα, μικρά κορίτσια, μητέρες, αδελφοί, πατέρες, μου δείχνει ένα ενδιαφέρον φανταστικό! Και αυτό με κάνει να αγκαλιάζω περισσότερο τη δουλειά μου. Ειδικά ο "Φτερωτός Θεός" είναι για μένα μια εντελώς διαφορετική δουλειά. Έμαθα πολλά πράγματα, από αντιδράσεις, θετικά ή αρνητικά, δεν έχει σημασία. Πραγματικά θα ήθελα να ευχαριστήσω πάρα πολύ το κοινό πολύ που δεν μας άφησε, γιατί τους έχουμε εμπιστευτεί τη δουλειά μας και αυτοί την παρακολουθούν. Τους ευχαριστώ ιδιαίτερα γι’ αυτό. Τους ευχαριστώ πολύ για τη συνέχιση της παρακολούθησης και την υπομονή τους.  Σας αγαπώ πάρα πολύ".

 

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας: