Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ (KIZIM)

Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ (KIZIM): επεισόδιο 12/7 - περίληψη

Θα επιστρέψει ο Ντεμίρ στην παρανομία;
pic
11/07/2019 - 16:08

Η Ασού προσπαθεί να ψαρέψει τη μικρή για την Τζαντάν, αλλά εκείνη αλλάζει κουβέντα και την ρωτάει για ποιο λόγο την είχε εγκαταλείψει.  Η Ασού προσπαθεί να δικαιολογηθεί, αλλά εκτίθεται. Άσχημες μνήμες έρχονται στο μυαλό της. Ωστόσο, η Ασού λέει στη μικρή ότι θέλει να πάει στο μπαζάρ του σχολείου και ο πάγος μεταξύ τους αρχίζει να σπάει. Η βραδιά θα έκλεινε πολύ όμορφα αν η Ασού κατάφερνε να αντισταθεί στην ανάγκη της να πιει… 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ PROMO VIDEOS ΤΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ: Η Οϊκιού νιώθει εγκαταλελειμμένη από τους γονείς της!

Ο Oγούρ με τον Ντεμίρ και τον Σουνγκέρ συζητούν για τις… δουλειές τους. Ο Σουνγκέρ τους προτείνει να κλέψουν ένα δακτυλίδι μεγάλης αξίας. Ο Ντεμίρ θα δεχτεί την πρόταση; 

Η Τζαντάν δέχεται ένα τηλεφώνημα από τη μητέρα του Ουγούρ που της ζητάει να πάει να τη δει. Την ίδια ο Ντεμίρ ειδοποιείται ότι είναι έτοιμα τα αποτελέσματα του τεστ DNA! 


Στο σπίτι της Μουφιντέ η Τζαντάν καταλαβαίνει ότι ο Ντεμίρ και η Οϊκιού είναι πολύ οικεία της πρόσωπα. Καταλαβαίνει, όμως, και ποιος είναι ο Ουγούρ! Έκπληκτη και απογοητευμένη στρέφεται στον Τζεμάλ ζητώντας να μάθει περισσότερα για τον Ντεμίρ. 

Ο Ντεμίρ απορροφημένος στις σκέψεις του δεν τολμά να ανοίξει το φάκελο με τα αποτελέσματα από το τεστ DNA, η Ασού έχει ξεχάσει το μπαζάρ της Οϊκιού και το κοριτσάκι είναι εκεί χωρίς κανέναν από τους γονείς του. 

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας: