ΚΡΑΤΑ ΜΟΥ ΤΟ ΧΕΡΙ

ΚΡΑΤΑ ΜΟΥ ΤΟ ΧΕΡΙ: επεισόδιο 12/7 - περίληψη

Έξαλλος ο Τζενκ με την Αζρά! Την κατηγορει ότι του έστησε παγίδα!
pic
11/07/2019 - 10:53

Η Φατμά προσπαθεί να προσεγγίσει τον  Μερτ, αλλά δεν τα καταφέρνει. Ο μικρός εκμεταλλεύεται μία στιγμή για να το σκάσει. Ο Μερτ τρέχει να ξεφύγει, χωρίς να γνωρίζει ότι μόνο λίγα μέτρα τον χωρίζουν από την Αζρά. Τελικά, θα καταλήξει «σπίτι» του κι εκεί για πρώτη φορά θα κάνει χαρούμενη τη Φατμά.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ PROMO VIDEOS ΤΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ: Φεριντέ και Αζρά: ποιο είναι το μεγάλο μυστικό τους;

Η Τζανσού πάει στο σπίτι του Τζενκ για να κάνει μια τελευταία προσπάθεια να τον κρατήσει. Δυστυχώς, η απογοήτευσή της μόνο θα μεγαλώσει. Την ίδια ώρα, στον όμιλο Τσελέν φθάνουν σχεδόν μαζί η Σουμρού και η Αζρά. Την ίδια μέρα, η Φεριντέ έχει ζητήσει από όλους να βρίσκονται στο οικογενειακό τραπέζι για να αποχαιρετήσουν τον Τζενκ. Κανείς τους, βέβαια, δε γνωρίσει τι πρόκειται να τους ανακοινώσει σε αυτό το γεύμα…

Ο Τζενκ θυμώνει με την Αζρά και θεωρεί ότι έχει πέσει θύμα της καλοστημένης παγίδας της. Έτσι, ξεκινά ένας καβγάς ανάμεσά τους, ενώ οι υπόλοιποι προσπαθούν να καταλάβουν τι συμβαίνει. Στο τέλος, ο Τζενκ παίρνει τη βαλίτσα του και φεύγει.

Η Φεριντέ με την Αζρά συζητάνε τα όσα συνέβησαν και η Φεριντέ μαθαίνει για τη γνωριμία της κοπέλας με τον εγγονό της. Ποιο είναι το μεγάλο μυστικό που μοιράζονται οι δύο γυναίκες;

Κι ενώ όλα αυτά συμβαίνουν στην έπαυλη, άλλα μια καταιγίδα ετοιμάζεται να χτυπήσε την οικογένεια: ο Αρντά βρίσκεται λιπόθυμος στην τουαλέτα από τους φίλους του!

Δείτε ακόμη:
ΚΡΑΤΑ ΜΟΥ ΤΟ ΧΕΡΙ: τώρα και σε DVD μόνο στον τηλεθεατή!
Φτερωτός Θεός: Έρχεται να μας απογειώσει μόνο στο 7ΜΕΡΕΣ TV! 8 ώρες θέαμα!

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας:ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ VIDEO