Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ (KIZIM)

Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ (KIZIM): επεισόδιο 11/7 - περίληψη

Ο Ντεμίρ πάλι άνεργος!
pic
10/07/2019 - 15:03
Ενώ τα λόγια του Τζεμάλ ότι δεν είναι πατέρας της Οϊκιού ηχούν ακόμα στ’ αυτιά του, ο Ντεμίρ πηγαίνει στην οικοδομή, όπου το αφεντικό του ανακοινώνει την απόλυση του.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ PROMO VIDEO: Η Οϊκιού ακούει ότι ο Ντεμίρ θα κάνει τεστ DNA!

Ο Ντεμίρ αποκαλύπτει στον Ουγούρ ότι θέλει να κάνει τεστ dna για να βεβαιωθεί ότι είναι ο πατέρας της Οϊκιού. Στο μεταξύ, ο Τζεμάλ συναντά την Τζαντάν και της αναφέρει ότι ο Ντεμίρ του επιτέθηκε, ενώ προσπαθεί και πάλι να της σπείρει την αμφιβολία για το ποιόν του λέγοντάς της ότι δεν πρέπει να τον εμπιστεύεται.

Η Οϊκιού ακούει τυχαία τη συνομιλία που έχει ο Ντεμίρ με τον Ουγούρ και μαθαίνει ότι ο πατέρας της θέλει να κάνει τεστ πατρότητας. Εκείνη προσποιείται την άρρωστη και κάνει ότι μπορεί για να τον αποτρέψει. Η συμπεριφορά της προβληματίζει τον Ντεμίρ, όμως ο γιατρός του λέει ότι θα πρέπει να αναμένει διάφορες αλλαγές στη συμπεριφορά της μικρής. Και η πρώτη μεγάλη έρχεται: η Οϊκιού ζητάει από τον Ντεμίρ να πάει η μητέρα της να την πάρει από το σχολείο γιατί θέλει να της μιλήσει.

Ο Ουγούρ συναντά στο καφενείο έναν παλιό «φίλο» που μόλις βγήκε από τη φυλακή. Του προτείνει νέες «δουλειές» και του λέει ότι θα ήθελε και τον Ντεμίρ στην ομάδα. Μπορεί να δελεαστεί ο άνεργος Ντεμίρ από αυτή την προοπτική;

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας:ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ VIDEO