Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ (KIZIM)

Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ (KIZIM) - dvd 37 - περίληψη

Ο Ντεμίρ και Τζαντάν ομολογούν τον έρωτά τους τη χειρότερη στιγμή!
pic
05/07/2019 - 09:56

Ένα βήμα πριν ο Αχμέτ καταλήξει στη φυλακή το παιχνίδι γυρνάει και η Τζαντάν με την Οϊκιού και τη Σεβγκί καταλήγουν στα χέρια των απαγωγέων, ενώ ο Ντεμίρ βυθίζεται στην απόγνωση. Ο Ρεσάτ αποκαλύπτει στις γυναίκες για ποιο λόγο βρίσκονται αιχμάλωτές του.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ PROMO VIDEOS ΤΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ: Ο Ρεσάτ αποκαλύπτει στις γυναίκες το λόγο της απαγωγής!

Ο Ρεσάτ τηλεφωνεί στον Ντεμίρ και του λέει ότι θα απελευθερώσει τις γυναίκες και την Οϊκιού μόνο αν εκείνος του δώσει τα χρήματα που θα έβγαζε από τη δουλειά που του χάλασε. Ο Ντεμίρ δεν ξέρει τι να κάνει, ενώ Τζεμάλ και Ουγούρ αδυνατούν να τον βοηθήσουν.  Λύση ανάγκης αναδεικνύεται ο Μουράτ, ο οποίος έχει τους δικούς του όρους για να προσφέρει τα λεφτά που ζητούν οι απαγωγείς για λύτρα.

Όσο οι άνδρες προσπαθούν να βρουν ένα τρόπο να ελευθερώσουν τις γυναίκες, εκείνες περνούν έντονες στιγμές. Η Σεβγκί έρχεται αντιμέτωπη με μια κρίση πανικού, ενώ η Οϊκιού, αν και πολύ μικρή, αποδεικνύει ότι έχει αναπτύξει εξαιρετικές άμυνες στις δυσκολίες.

Δυστυχώς, η τύχη δεν είναι ούτε με το μέρος του Ντεμίρ που αποτυγχάνει ξανά να παγιδεύσει τον Ρεσάτ, αλλά ούτε και με την Τζαντάν που, αν και καταφέρνει προσωρινά να αποδράσει, δεν προλαβαίνει να ξεφύγει.

Οι επιλογές πλέον εξαφανίζονται και ο Ντεμίρ συνειδητοποιεί ότι έφθασε πια η ώρα να παραδοθεί στον εχθρό του…

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας:ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ VIDEO